Frekk lunsjbanker i jakten på storcash

Åsbjørn Tengsareid kjører vår frekke banker på Jarlsberg tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Åsbjørn Tengsareid kjører vår frekke banker på Jarlsberg tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Frekk banker med form som er bedre enn rad! Mulig sjokk som virker å være kraftig pågang! Vi gleder oss stort til tisdagens lunsj på Jarlsberg.

Når det gjelder lunsjomgangen som er i vente på Jarlsberg denne tirsdagen så er den spennende, og langt fra lettløst. Flere av løpene er åpne, og bred gardering er å anbefale. Bankeren som vi går for blir neppe mer enn et 2-3 valg i spillet, og hesten heter 4 Xantippe (V5-2). Sjekk ut vår info lengre ned i artikkelen, og ta rygg på den.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Selv om vi ikke kom i mål under V75-omgangen på lørdag så har vi gjort det MEGET SKARPT i dette spillet tidligere i 2015. Totalt sett har vi nemlig spilt inn over 2,5 millioner i spillet vi elsker! Foreløpige høydepunkter:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Førstkommende lørdag så er Leirvåg på HUGGET på sin favorittbane igjen! Det er nemlig jackpot med hele 3 364 255 ekstra. Lannem Silje skal blant annet ut i det som fort kan bli et herlig nappetak med S.T.C.C Faksa! Med i kampen er også Elmer som trykket saften ut av Lannem Silje sist. Ellers er det fyldige felter på Leangen denne lørdagen, og det ligger til rette for store kroner i V75-spillet

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens lunsjbanker:

V5-2 : 4 Xantippe – Kom ut med BRA rapporter i ryggen sin sist, og den så også veldig fin ut for dagen. Løser sterkt ut, men kusk velger rygg leder på favoritten. Tidlig i sisterunden går Anders Jahre ut i dødens med sin springer, før den da feiler seg vekk på siste bortre, og den gikk glipp av en plass helt der foran. Er kjapp ut, og med Åsbjørn Tengsareid opp så er vi klart inne på at dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt.

Mulig sjokk som virker kraftig pågang:

V5-1 : 4 C.C. Athene – Vi stoler ikke på de mest spilte her, og jakter heller en mulig skrell som er betydelig bedre enn raden. Har altså fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den har sett fin ut de siste to gangene. Nest sist så avslutter den bra etter et passivt opplegg, og da taper den for en helt annen verden av hester kontra det den møter her. Nå sist i Sverige så passerer den mål med litt krefter igjen i kulissene. Kan sitte der med flyt i riktige omgivelser nå. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.