Frekk V64-banker i en spennende omgang

Kenneth Haugstad kjører en av våre store luringer denne søndagen.
Kenneth Haugstad kjører en av våre store luringer denne søndagen. Foto: hesteguiden.com

På Örebro torsdag spilte vi inn 128 989 i V64-spillet, og lekre objekter ble servert på sølvfat. Fra Eskilstuna denne søndagen så lanserer vi en frekk banker!

Sportspills meny søndag:
V4 Täby: Sprek galoppsøndag
Skiskyting stafett kvinner: Tyskland til herlig odds
Dagens oddslangskudd: Spennende spill i Belgia
Oddsdobbel: Dagens sikreste objekt
Tippetips: Vi stoler ikke på Arsenal

På Kalmar lørdag så ble det 11xV4 på våre Ekspertenbonger, og 32 021 innspilt. Den mellomste bongen på Nettavisen på 432 betalte ut 2 911,-. De fine fremgangene i vårt naboland fortsetter, og ikke noe er bedre enn akkurat det. Fikk du forresten med deg følgende:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen

V64-1 : 5 Drive Launcher (Odds 11,72), V64-4 : 13 Peter's Lucky Day (Odds 5, ble banket på den lille bongen mot dagens tyngste favoritt), V64-6 : 2 Freia Bar (Odds 15,77). Alle disse ble det servert som objekter i vår tipsartikkel-sak til Örebro 12. februar. Vi spilte inn hele 128 989 på Eksperten, og den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på 192 betalte ut 5786,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Eskilstuna:

V64: 15.10

V4:15.54

DD:16.38

Løp ellers denne søndagen: V4 på Täby med start kl.12.45. V65 på Harstad med start kl.18.00. Det er JACKPOT fra Harstad denne søndagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Eskilstuna venter en klart spennende V64-omgang denne søndagen, og vi spiller frekt i flere av løpene! Dagens banker er også av det frekke slaget, og den kommer ut i V64-6. 7 Sunny Sensation har virkelig sett bra ut på slutten, og nå sist så var den nesten bedre enn noen gang. Tet og slutt! Få ellers med deg følgende objekter:

V64-1 : 7 Obi Degato – Ser man isolert på finaleløpet nå sist, ja, da er dette en banker. Da så den helt rå ut, og på klokken så stod det 11,5 s 1000m ubrukt. Gangen før så er den imidlertid «tvers av», og da likte vi den ikke i det hele tatt. Blir kanskje mellom 70-80% betrodd her, og med inntrykket nest sist friskt i minnet, ja, så velger vi å spekulere litt denne søndagen. Sjekk ut varming om du har anledning til det. 5 Sea View med strålende form, 9 Hermes Laday med skyhøy kapasitet, og 1 Navigation Light som er bra på kapasitet/står spennende til må alle med om løpet garderes.

V64-2 : 1 Easter Beer – Vi prøver oss med et uspilt sjokk i et svakt løp. Dette er en 5-års gammel hoppe som faktisk ikke er så aller verst på sitt beste. Nå sist etter pause så blir den sittende bom fast med krefter igjen på tanken, og den gjorde et OK inntrykk. Er over middels fra start når den blir laddet med, og her står den helt ypperlig til. Kan absolutt detonere en bombe om den fortsetter der den slapp sist.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-3 : 2 Latest News – Kommer ut etter en pause, og ifølge rapportene så skal alt være som normalt med den i trening. I sitt siste løp så var den faktisk spilt ned til 1,5 i odds mot 4 Starbec’s Mr Tee. Det er verdt å merke seg. Er hakket under de aller beste montehestene i Norden, men den skal uansett bli spennende å følge i årsdebuten. Får sjansen mot en sliten gjeng.

V64-4 : 13 Angelina Vacation – Har en billig oppgave foran seg denne søndagen, og når den da ikke er noen favoritt i spillet så må vi bare prøve oss. Skal kunne matche klart bedre hester enn dette, og den har trengt noen løp i kroppen etter pause. Nå sist så var den ute i et bløffløp på Solvalla, men den fullfører fint, og vi har faktisk 10,7 s 500m på klokken. Jorma Kontio har et bra tak på denne damen, og skulle det ikke bli helt feil på veien så tror vi den bare vinner. BANKER FOR DE FREKKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 1 Tarragona Ås – Er på vei mot formen nå, og den må bare prøves. Nest sist så blir den grovt hindret, men den avslutter bra når den får sjansen på oppløpet. Nå sist så kommer man via tredjespor ca 800m fra mål, og den fullfører knallsterkt med bra fart over mål. Da viser den 12,9 s 800m med krefter igjen. Viste for Örjan Kihlström 15. november 2014 at den er KJAPP ut den rette veien på volten, og prikker bare Kenneth Haugstad starten her så kan dette dreie seg om tet og slutt! Er uansett sikret et fint opplegg, og vi har god tro på denne frekkisen! SPILLES!

V64-6 : 7 Sunny Sensation – Har spart opp til en seier nå, og den er spennende i finalen. Fjerde sist så gjør den et svett løp etter galopp, og den avslutter da strålende i kulissene. Vinner av løpet: Ruth Reerstrup… Så blir det helt feil tredje sist, men den viser igjen form med å avslutte knallsterkt ute i banen. Så havnet den i dødens nest sist, og det likte den ikke. Vi velger å se bort fra den innsatsen. Nå sist så var den nemlig helt strålende igjen, og da henter den lengder på en såpass god hest som Peter’s Lucky Day. På klokken vår stod det 12,4 s 800m med krefter igjen. Skulle Kim Eriksson prikke starten her, og komme seg til tet, ja, da burde dette dreie seg om en TOPP MULIGHET!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.