Frekk V65-banker fra Sørlandet

Øystein Tjomsland kjører vår frekke V65-banker fra Sørlandet søndag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Øystein Tjomsland kjører vår frekke V65-banker fra Sørlandet søndag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Fra Sørlandet denne søndagen så spekulerer vi i mot dagens tyngste favoritter, og klemmer til med en banker som kanskje ikke blir noen favoritt...

Sportspills meny søndag:

V4/V5 Täby galopp: Chaves spiller hovedrollen

Oddsdobbel 1: United har hatt opp jakten

Oddsdobbel 2: En tysk sensasjon

Oddssingel: Kanonodds på Werder Bremen

Tippetips: Barcelona utfordrer Real Madrid

Vår SISTE-INFO fra Jarlsberg fredag 6. februar satt godt i V5-spillet. Tre bonger med innleveringspriser på 480 (4x125) og 960 (5x200) betalte ut FLOTTE 27 275 per stk. Totalt sett spilte vi inn hele 81 825.

På Bjerke onsdag 4. februar gikk hele 20 andelslag på Eksperten inn med bra gevinst, selv om det ikke ble sju rette. Seks rette betalte dog ut meget pene 4 033 kroner. Totalt ble det 42 seksere og innleveringsprisen på lagene var hhv 960 kr, 1440 kroner og 1920 kroner. Samlet ble det 169 386 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Momarken tirsdag 3. februar så serverte vi meget sterke V65-tips. Nettavisen sin reduserte V65-bong med en innleveringspris på 480 betalte ut FLOTTE 8 406,-. I V5-spillet så fulgte vi opp, og her gikk Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.160 inn med brukbare 2 552,-.

På Eksperten så satt 15 av våre V65-lag samt at alle V5-bongene gikk inn. Når kruttrøyken hadde lagt seg så viste fasit at vi spilte inn vel 180 000 på Momarken denne tirsdagen. Vi gratulerer dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Sørlandet:

V65:18.00

V5: 19.05

DD: 19.25

Løp ellers denne søndagen: V4 på Täby med start kl.12.45. V64 på Boden med start kl.15.10. Det er jackpot fra Boden denne søndagen med hele 1,6 millioner ekstra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Sørlandet denne søndagen så velger vi å banke hjemmetrener Øystein Tjomsland med Edson Boko (V65-4). Dette er et stort talent, og vi er veldig inne på at den godeste Øystein vil vise den frem nå! Sjekk ellers ut følgende objekter:

V65-1 : 3 Trø Hera – Er feltes beste hest, og feilfritt så snakker vi normalt sett om en vinner. Er dog ikke helt til å stole på, og på søndag så velger vi å ta med noen hester imot i jakten på fine søndagskroner. Det som fort kan være en litt spennende hest her er 9 Kodina. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og den har sett helt strålende ut. Avsluttet som en vind etter et passivt opplegg nest sist. Nå sist så blir den sittende bom fast med rubbet igjen, og den så helt RÅ ut for dagen! Kan vise seg å være et herlig skrelldrag om favoritten ikke skulle være på topp.

V65-3 : 7 The Special One U.S. – Ny STOR favoritt fra Stall Hamre, og den kan selvfølgelig vinne. Dog er dette ingen storkanon, og det finnes faktisk noen motbud her med bra kapasitet. Igjen føler vi det kan være lønnsomt å spekulere, og vi velger å heise frem 9 Winner Augustinu som et sjokk. Dette er en hest som har gjort innsatser på det jevne den siste tiden. Kommer nå ut etter en liten pause, og den dukker opp i riktige omgivelser. Blir helt sikker passivt kjørt, men vi blir langt fra overrasket om denne kommer på lette bein nedover oppløpet etter at «batteriene» er nyladet. Fortjener et forsøk mot riktig motstand, og Kristine Kvasnes opp. Jenten med de fine kjørehendene. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-4 : 4 Edson Boko – Etter det vi vet så blir det MODI på Edson Boko i dag. Dessuten så vil man også vurdere å trekke piggene ut av skoene på den. Disse to grepene vil være et stort pluss for hesten. Tapte nå sist som en 1,3 oddser, men hesten var uansett fantastisk bra etter galopp. Viser 15,4/2000m etter feiltrinnet, og den hadde krefter igjen. På Wolvega fjerde så løste den lynraskt ut bak bilen, og skulle den komme seg foran her, ja, da traver den en lav 13-tid. Kan også vinne dette løpet fra dødens, og vi velger å banke frekt denne søndagen!

V65-5 : 11 Eikdølen – Har fått seg tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den har gjort tre fine løp. Strakk ikke helt til nå sist, men den gjør uansett et helt OK løp i tøffe omgivelser. I dette lille feltet så vil den ha grei kontakt hele veien, og med tanke på at dette er feltes beste hest på kapasitet så må den bare prøves litt. 3 Tallas – Skuffet oss noe sist, men den var positiv både nest + tredjesist. Er 20m billigere ute her kontra Magnums Sebastian, og klaffer det bare på veien for Jan Rune Gaustad her så dukker den normalt sett opp på foto.

V65-6 : 3 Norsjø Kongen – Tok en turbetont seier sist, men den var likevel bra. Vil normalt sett lede dette lenge, men den slår neppe 9 Odin Vinter om den kommer seg feilfritt rundt banen. Odin Vinter er nemlig MILEVIS bedre enn raden, og den er dessuten hardere i skallen enn favoritten. Disse to hestene skiller seg klart ut i finalen.