*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frekk V75-banker sender oss inn i millionkampen

Eikprins og Atle Solhus blir vår frekke banker mot millionene i V75-spillet på lørdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Ny knallsuksess på Eksperten! Fire av våre lag satt på Bergen torsdag. Totalt innspilt : 79 048,- På mandag så satt to av våre system. Totalt innspilt : 265 316

25.07.14 15:11

Tipsene sitter bra for tiden, og fra Klosterskogen mandag kveld så ble det en NY GNISTRENDE OPPTUR for to av våre system på Eksperten. Totalt sett så spilte vi inn Kr.265 316 på disse to lagene (4 andeler a' 1000). Fra Bergen Travpark torsdag så fulgte vi opp med å treffe på fire lag i a-spillet (4 andeler a' 500 + 5 andeler a' 300 lagene). Totalt så spilte vi inn Kr.79 048,- Her kan du kjøpe deg en andel, og være med på moroa du også : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Fra Leangen denne lørdagen så venter et FYRVERKERI av en V75-meny, og her kan fort hele potten på 32 millioner bli løst ut! Vår banker er kun et 2.valg i begge "Fagbladene", men fortsetter Eikprins sin enorme utvikling, ja, da taper den ikke. Bankeren vår kommer ut i V75-6. Ellers vrimler det med overspilte favoritter, og her er det bare å sjekke ut info som vi byr på i samtlige løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Leangen:

V5: kl.14.10

V75: kl.15.00

V4: kl.16.06

DD: kl.16.48

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

V75-1 : 12 Nordlirappen – Har slitt med halsen sin, og den har ikke vært helt der som den var på sitt beste tidligere år. Kommer nå ut etter pause, den er behandlet, og her har den et gnistrende fint løp foran seg. Man skal ikke glemme at den tidligere i år omtrent gikk likt i mål mot Ulsrud Tea (19.05-23,0/2140ma), og den møter ikke noen konkurrenter i nærheten av et slikt kaliber her. Jomar er opp på sin hest, og den MÅ passes i helt riktige omgivelser.

4 Mino – Har tjent MYE penger i Sverige, og det er nok en hest som passer best med pisk. Kommer nå ut etter en liten pause, og den blir fryktelig hardt betrodd. Dummet seg ut som storfavoritt nest sist i Norge, og vi stoler ikke helt på Mino. 2 Gjerv Prinsen – Gikk bra etter galopp sist, og den har et høyt maks nivå. Er kjapp i uttaket, og Valstad har ingen planer om å slippe teten. Kan lede dette løpet svært lenge om den greier å fange opp Mino på startsiden.

Vår rangering : A : 12-4 B : 2-5-8 C : 6-10-7-3-1 D : 11-9

V75-2 : 8 Marco D’Estino – La det være sagt med engang : Dette er ingen bløff i fra Nord! Vi har nemlig blitt kolossalt imponert over nykommeren til Trælnes, og slik som den har sett ut, ja, så skal den ha MYE å hente i tiden fremover. Nest sist så smadrer den alt i fra dødens, stikker i fra på siste bortre, kommer alene til mål, og da viser den 12,1 den siste runden. Nå sist i Bodø så bombet den rundt feltet runden igjen, og siden så ikke Trælnes seg tilbake. Legger inn 12,9 den siste runden, og kusken begynte å vinke til publikummet midt på oppløpet! Har en 12 tid i kroppen, og det lange oppløpet på Leangen er et stort pluss. Prøves som et sjokk i et ikke så altfor tøft V75-løp.

3 Flirtin Superb – Fullførte greit sist, men tiden bør man ikke vektlegge for tungt da banen var på sitt raskeste. Tredje sist så er den TAPPER i nederlaget, og den selger seg da dyrt mot en såpass god hest som Gigant Invalley. Fjerde sist så holdt den lekestue i fra tet på en god tid. Fyker til tet, og den har en bra sjanse om stridsmoralen er på topp for dagen. 1 Quickstile – Fullførte solid sist, og den gjør stortsett bare fine løp. Har interessante betingelser foran seg på lørdag, og blir den bare ikke fast så dukker den helt sikkert opp i rette enden. Skal inn i a-gruppen, og denne troikaen tror vi MYE på. Et bra lås!

Vår rangering : A : 8-3-1 B : 5-4 C : 2-9-7-6-10-11 D : 12

V75-3 : 9 Beauty Di Quattro – Er SYLVASS på speed, og på lørdag har den interessante betingelser foran seg. At den har kapasitet/fart nok til å senke denne ikke så altfor tøffe gjengen, ja, det viste den i finalen på Bjerke før i år hvor den var hakk i hel på svært gode hester. Har slitt litt med halsen sin den siste tiden, men rapporteres nå å trene meget fint igjen. Med kjøring mellom favorittene så kan draget vårt komme på lette bein tilslutt, og da er overraskelsen fort være et faktum.

7 FX Pips – Er feltes beste hest, men siden vi ikke var fornøyd med den sist så ranker vi den kun som et 2.valg. I løpet nå sist så slet den nemlig veldig på svingene, og den gav fra seg lengder på hver sving. Det kan den ikke gjøre på lørdag, for her er det betydelig tøffere imot. Frode Husbyn holder vi høyt som trener, og vi regner med at han vil presentere FX Pips i en bedre utgave nå enn sist. 3 Casanostra – Er en helt ordinær hest i Hamre målestokk. Gikk fint nå sist i kulissene etter galopp, og den holder bra form. Er kjapp i uttaket, og her vil nok Frode gasse til direkte. Tåler ikke mye trykk, men får den lure unna litt så kan den holde hjem. En liten gardering er det for dem som bruker flere enn to hester.

Vår rangering : A : 9-7 B : 3-1 C : 2-4-10-12-6-8 D : 5-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V75-4 : 6 Concorde W. – Denne er spennende på lørdag. Gikk en meget fin sisterunde sist, og da viser den 13,6 s 1000m i sporene. Vinner av det løpet ble Ready Eddie, og en hest av et slikt kaliber finnes ikke i dette feltet. Gangen før så avsluttet den veldig bra i kulissene, og den hadde full spenst over mål. Er KJAPP ut når den blir laddet med, og skulle Storås greie å komme seg foran med vårt frekke drag, ja, da skal det en veldig god hest til for å ta den ned. Klar, og SPILLBAR OBS hest!

2 Thai Armani – Var bra i både kval + finale sist på Jarlsberg. I finalen så ble den sittende fast med ubrukt krutt igjen. Kan være litt «uggen» fra start, og vi vet ikke hvor mye Hamre tørr å fyre den avgårde i fra start. Skal uansett tidlig på bongen. 11 Lionel – Var tråkk bakfra i fjor, og vi er litt usikker på hvor villig denne er bakfra. Har løftet seg i år, og den har gjort flere strålende løp i tøffe omgivelser. Er den på hugget, og tar i for fullt bakfra også, ja, da dukker den 100% sikkert opp i den riktige enden. 5 US Marshal – Er på vei mot storformen, og den trives både på distansen og Leangen. Vant et V75-løp på nettopp den banen til skrellodds i fjor. Nå sist så passerte US Marshal mål med krefter igjen, og den så veldig bra ut for dagen. Kan fort sitte der nå, og det til fine odds.

Vår rangering : A : 6-2-11 B : 5-12 C : 1-7 D : 10-9-3-4-8

V75-5 : 2 Soløy Sandra – Er på vei mot en helt fantastisk form, og den så RÅ ut når den avgjorde direkte nedover oppløpet sist. Legger inn 22,6 s 500m, og det var mye igjen på tanken over mål. Her har den drømmebetingelser foran seg, og fortsetter den sin fine fremgang, ja, da er den garantert med og gjør opp om seieren.

10 Madicken – Har også den et veldig fint løp foran seg. Var helt strålende sist i klart tøffere omgivelser enn hva den møter her. Avslutter da fantastisk bra ute i banen nedover oppløpet, og det mot hester flere klasser over det som er i vente her. Trenger tempo på forestillingen, men får den det så duger den i massevis mot denne overkommelige gjengen. 5 Kap Tulla – Blir som vanlig overspilt pga sin fine kapasitet. Er god nok på fart, men er jo «klin kokos» i hodet sitt, og den er umulig å vite hvor man har fra gang til gang. At den her skal ut på langreise med overnatting er neppe et pluss. 8 Solmøy Åse – Var positiv etter hinder på veien sist, og den varslet form da. Er brennkvikk i uttaket, og skulle for eksempel Kap Tulla reise i galopp her, ja, da kan faktisk det være Solmøy Åse som sitter tidlig i tet. På hestens aller beste distanse så skal den da tas på alvor. OBS!

Vår rangering : A : 2-10 B : 5-8-9 C : 3-1-4-6 D : 11-7-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V75-6 : 10 Eikprins – Det var ikke lett å finne en banker i fra Leangen denne lørdagen, og valget vårt falt altså ned på Eikprins. Denne vinnermaskinen har nå fått seg et par løp i kroppen etter en lengre pause, og den har sett utrolig sterk ut ved begge anledninger. Nest sist så avslutter den i 23 fart, mens den sist på Biri trakk unna i jevn 25 fart, og den sprengte feltet med et slikt tempo. Kan helt sikkert ned mot 25,0 på distansen, og da kan ikke vi helt se hvem som skal kunne stoppe den på lørdag. Fra et perfekt spor i volten så vil nok Solhus søke fremover direkte, og uten uhell underveis så må vi bare tro HARDT på denne. Banker!

Vår rangering : A : 10 B : 2-11 C : 9-8-3-5-15-12-4-14-1 D : 6-7

V75-7 : 4 Sir Benjamin – Det ville overrasket oss kraftig om Thor Borg velger å svare med en hest som neppe er god nok til å senke denne gjengen, og dermed så tror vi på tet for vårt store drag. Sir Benjamin har stadig blitt bedre, og den gikk helt enormt nå sist i finalen hvor den viser 10,7/1000m etter galopp. Er lynrask i uttaket, og den taper ikke dette løpet i fra tet.

10 Attorney Hanover – Kom ut med RÅ rapporter i ryggen sin sist, og kusken hadde fått beskjed på forhånd om at han satt bak en klink vinner om han greide å holde seg fast! Selv om den åpner første 1000m på 10,9 så vant den lett. På lørdag blir det skorykk, og den skal selvfølgelig tas på alvor igjen. 9 Golden Street – Avsluttet fantastisk x to på Jarlsberg nå sist, og ut av intet så viste den en enorm formoppsving. Her har den trukket et nydelig smygspor, og med ytterligere fremgang så er den ikke ueffen.

Vår rangering : A : 4 B : 10-9 C : 7-1-6-5 D : 11-12-8-2

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 5 Spang Draupner – Har nå fått seg tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og her er det storform pågang. Den avslutter positivt nest sist, og da stod den altså 20m bak Remix som den her står likt med. Nå sist så avslutter Spang Draupner helt rått etter galopp, og den så utrolig bra ut for dagen. Vår klokke viser 24,7 s 500m med krefter igjen. Kan vinne dette til BRA odds med flyt, og vi roper et varsko. 15 Remix – Gikk utrolig bra mellom to galopper sist, og den bekreftet sin flotte form. Mistet en sko, og ifølge Blekkan så var det grunnen til galoppene. Er uansett ikke til å stole på, og på lørdag så står den tøffere inne enn tidligere målt opp mot andre. Har ikke tid til noen galopp nå, men den skal selvfølgelig i a-gruppen på sin flotte kapasitet.

Vår rangering : A : 5-15 B : 1-7-12-2 C : 3-4-14-8-6-9-10-13-11

V5-2 : 7 Creek’s Showtime – Er en kanon i grunnlaget, og den skal bli utrolig spennende å følge etter et lengre avbrekk nå. Har vunnet en lokalkjøring under sal, og det er GODE rapporter på den før dette løpet. På ren kapasitet er den best, Kjøsnes har tro, og den skal stå først på ranken her. 6 Bucephalus – Jogget en 16 tid sist, og den vant med mye krefter igjen. Kan helt sikkert senke seg enda et sekund, og takler den bare bilstart så er dette hesten å slå for Creek’s Showtime. Det er en bra sjanse for at det er disse to kapasitethestene som gjør opp.

Vår rangering : A : 7-6 B : 3-4-10-11 C : 2-9-1-12-5-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag