*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frekke bankere i jakten på store kroner

Graffiti og Jørn Morten Kvikstad blir en av Nettavisens to V65-bankere på Biri fredag.

Vi byr på to interessante bankere fra Biri denne fredagen. Ingen av dem er faktisk favoritter når vi la ut denne saken... Store kroner i vente?

04.10.14 08:51

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Leangen: Hamre viser vei mot millionene
V64 Østersund: Blekkan knuser svenskene
V65/V4 Solvalla: Helgeshowet starter i Stockholm
V5 Leangen lørdag: Silje var for god for V75
V5/V4 Øvrevoll: Ettermiddagsfest i Bærum
Oddstips dobbel: Målfattig i Championship
Oddstips-singel: Burton kan sette klubbrekord

Denne helgen er det NOK Å GLEDE SEG TIL, og det desiderte høydepunktet kommer lørdag hvor Norsk Rikstoto putter inn penger i V75-potten slik at den vil være dobbelt så stor som vanlig. I tillegg så kommer nesten 800 000 fra søndagens jackpot inn i syverpotten. Dermed så ligger det hele 18 millioner i potten denne lørdagen, og de pengene skal betales ut. Våre tips til denne superomgangen finner du her Du kan allerede i dag kjøpe deg en V75-andel, og de kjøper du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Fra Forus om søndagen, ja, da er det JACKPOT i V65-spillet med 509 083 ekstra i sekserpotten. Som man skjønner så er dette en spesiell helg hvor det er MYE å glede seg til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Når det gjelder dagen i dag så er det også litt av hvert å glede seg til. Øvrevoll arrangerer både V5 + V4 i ettermiddag, og her er vanskelighetsgraden høy! Sjekk ut våre tips her Om kvelden så er det Östersund som står for V64-løpene, mens det altså er Biri som kjører V65-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Biri:

V65: kl.18.30

V5: kl.19.41

DD: kl.20.03

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Når det gjelder løpene fra Biri denne kvelden så måtte vi bruke to bankere for å komme i mål med forslagene våre. Flere av løpene er nemlig krevende.

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 4 Petrine – Er en traver som har MYE inne, og den er betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Så veldig bra ut når den jogget inn til en lekende lett seier nå sist, og da var det masse igjen på tanken. Kan være litt kilen i fra start med volte, men kommer den seg bare ut her, ja, da snakker vi om en meget bra sjanse for en hest som faktisk ikke blir noen favoritt i innledningsløpet. SPILLES!

V65-2 : 5 Troneld – Er på vei mot formen nå, og her skal den tas på alvor. Den ble fullstendig feildisponert nest sist, mens den fullførte klart godkjent nå sist. Er klart best på sprint, og her dukker den dessuten opp i helt riktige omgivelser. Er kvikk i uttaket, og normalt sett så tåler den på bli brukt litt underveis i løpene. Skal spilles på fredag, neste gang kan det nemlig være for sent… OBS!

V65-3 : 10 Krokstad Juvita – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og her er det form pågang. Levert nå sist en bunnsolid sisterunde, og vi har faktisk 26,7 s 500m med litt krefter igjen. Blir fredag KRAFTIG kuskeplusset med HC Holm, og det skal bli veldig interessant å se en slik kusk bak denne kapasitet-traveren. Prøves som et frekt bud i et ganske jevnt oppgjør.

V65-4 : 1 Hamptons – Kom ut i ny regi sist, og den feiler da i fra seg en klar seier samt en tid langt ned på 15 tallet. Var ikke helt 100% i aksjonen, og den er blitt behandlet før dette løpet. Så ut til å være en type hest som kan åpne meget kjapt bak bilen, og fra tet denne fredagen så burde det ikke være snakk om saken. Da får normalt HC Holm dempe som han vil underveis, og da lar ikke denne traveren seg slå. På fredag så skal vi til lukene, og vi anbefaler et bankerspill på det varmeste.

V65-5 : 3 Graffiti – Har kommet enormt tilbake etter et avbrekk, og allerede første gangen ut etter pause nest sist så røpet den form med å avslutte meget sterkt. Nå sist så ledet den fra start til mål, og den imponerte. Har et helt skreddersydd løp foran seg nå, og den burde ha en alle tiders mulighet på å komme seg tidlig foran. Fra tidlig tet så er nok dette løpet kjørt, og Graffiti tror vi bestemt snart er å finne i litt andre oppgjør enn dette. SPILLES!

V65-6 : 1 Somolli Favorit – Har vært variabel så langt i Norge. Har rotet det til for seg de siste to gangene, mens den vant lekende lett som ubrukt tredje sist. Er lynrask ut, og her griper den tak i føringen om Tom Erik Solberg bare kjører feilfritt. Fra tet så leder den dette løpet rundt om på en normal dag, og den er klart spillbar i en jevn/spennende V65-avslutning.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag