Lerum med meget solide V86-tips til Bergsåker og Solvalla 23. november
Tipsene til undertegnede var meget bra denne onsdagen, og det ble fullklaff for hele tretten V86-andelslag på Eksperten. Dirty Martini (2-valg) innfridde som dagens beste banker, og Green Mamba (vårt førstevalg) slo til som en ordentlig godbit mot en av dagens tyngste favoritter. Andelslagene som gikk inn var som følger:

* To systemer a Kr.6 000 (4andeler a Kr.1 500 / 20 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.38 726 hver seg.
* Fire systemer a kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000 / 10 andeler a Kr.400 / 20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.33 834 hver seg.
* En flat bong a Kr.5 000 (10 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.36 640.
* To flate bonger a Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.36 523 hver seg.
* Fire flate bonger a Kr.2 000 (4 andeler a Kr.500 / 6 andeler a Kr.330) betalte ut Kr.34 457 hver seg.

Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V86-1 : 8 Green Mamba – Har vært som en ny hest aksjonsmessig etter den kom inn på stallen til Jan-Olov Persson, og den må passes i innledningsløpet. I debuten for Persson tredje sist gikk den råsterkt etter galopp, og passerte også mål med krefter igjen. Så var den kolossalt tapper i nederlaget nest sist, før den ble sittende bom fast som absolutt fulltanket sist. WOW, hvor bra den så ut da. Her kan den få det sydd opp i ryggen til 1 Barry Wadd, og dette kan rett og slett bli veldig riktig. Slår til som en ordentlig godbit?

V86-4 : 4 Dirty Martini – Kan vise seg å være kveldens beste spill, og dette er en hest vi tror MYE på. Har fått to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og tok en noe turbetont seier sist. Er LYNRASK fra start, her burde det bli tet, og siden skal det en meget god hest til for å plukke den ned. Har gjort tre løp i tet, og det har blitt tre seire. Lar seg rett og slett ikke slå?

Vi omsatte for ca 94 000, og spilte inn ca 500 000 denne i denne omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenOBS! OBS! OBS!

Dette er en litt spesiell uke, og fra 1. desember kommer det endringer. Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men fra og med 1. desember finnes ikke EKSPERTEN mer. Da kommer nemlig noe nytt, og fra 1. desember er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN. Mer info kommer.

Når det gjelder kveldens V64-omgang til Halmstad så er den svært spennende, og dette er en omgang vi virkelig gleder oss til. 1 Cannaiola Jet (V64-5) er den beste bankeren i omgangen, og vi tror hardt på tet og slutt. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 4 Mazuocco Boko – Innledningsløpet er jevnt, og vi skal få se en hel del unge talenter. Ideen vår blir neppe veldig mye spilt, men den ser stadig bedre ut i banen, og er også blitt noe mindre tråkk. Ble sittende bom fast med masse krefter igjen nest sist (gikk med punktert hjul siste 1100m), mens den ikke var tom fra rygg leder sist. Hadde rett og slett ikke taktskiftet når lukene kom. Har en passende oppgave foran seg nå, og vi er inne på at den kan skrelle.

V64-2 : 3 Hollywood Trick – Dette er altså et amatørløp, og i slike løp kan litt av hvert skje. Vår ide var kun et 2-valg når dette tipset ble lagt ut, men den blir nok en klar favoritt når alt er levert klokken 19.30. Kommer med bra form, den har veldig fine betingelser foran seg, og fra eventuelt tidlig tet er fort dette over. SPILLES! Se litt opp for 12 Lucky Truc ved gardering. Den var ikke tom når den feilet mot siste sving sist, og er tydeligvis på vei mot formen igjen. På ren kapasitet er ingen bedre. OBS!

V64-3 : 1 Havana Sotto – Denne er fakta ikke så verst, og skulle den forsvare innersporet, ja, da trenger den ikke bli enkel å ha med å gjøre på en kjapp sprint. Satt bom fast i Danmark sist, mens den ble plukket ned på streken nest sist. Er rask ut, og tar trolig tet om den løser ut som de siste gangene. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 6 Dig For Ember – Spurtet meget bra via siste indre tredje sist, før den fullførte meget bra nest sist (12,5 s 700m). Sist ble det feil mot betydelig tøffere motstand enn dette, og formen føler vi er MYE bedre enn raden. I kveld er den solid kuskeplusset med Malte Handfast, den er kjapp fra start, og dette synes vi ser svært spennende ut på forhånd. Skreller?

V64-5 : 1 Cannaiola Jet – Blir vår hovedbanker i kveldens svært spennende V64-omgang. Kommer ut etter en lengre pause, men det er gode rapporter på den, og man forventer en god prestasjon direkte. Glem ikke at denne solgte seg dyrt mot en såpass god hest som Game Brodde nest sist, og hadde man plassert den inn på strek her, ja, da hadde den vært en 80%’er. Cannaiola Jet er rett og slett en god del bedre enn grunnlaget sitt, og vi blir overrasket om noen greier å fange den på en kjapp sprint. ALL IN!

V64-6 : 6 Vasco De Gama – I finalen er det jevnt blant flere, og vi plukker med oss litt hester. Ideen er fra dypet, men Vasco Da Gama er MYE bedre enn raden, og snart må vel denne få vinne et løp igjen? Kom sterkt tilbake etter galopp på siste bortre sist, og fikk et klart pluss i kanten av oss. Settes knepent først, men her er det altså jevnt, og løpet blir gardert.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»