Lerum med kanontips i V64-spillet på Färjestad 29. november
Undertegnede serverte meget sterke V64-vurderinger denne mandagen, og det ble en herlig opptur for flere av våre kunder på Eksperten. Thebankonbroadway (3-valg) innfridde som en solid banker, og den lekte hjem løpet fra tet. Ivanhoe Jaam (2-valg) stod først på ranken mot en av dagens tyngste favoritter. På Eksperten ble det fullklaff for tre bonger, og de kostet fra Kr.2 000 (fire andeler a 500) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Disse betalte ut fra Kr.11 092 til Kr.11 666,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.45 / V65-1 er i gang klokken 18.30


Momarken byr på en spennende V65-omgang denne kvelden, og det er en omgang med BRA potensial. Den beste bankeren i omgangen dukker opp i V65-4, og der må vi bare tro MYE på 3 Ramstad Frekken som var bunnsolid i comebacket sist. Er normalt ytterligere forbedret, og taper neppe om den leverer som den skal. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Drogba Division – Debuterer under sal, og det er en hest som bør passe under sal. Har nemlig bra styrke, og den er ordentlig god på sitt beste. Står spennende til i dette løpet, og den blir ikke enkel å fange om den skulle trives i denne stilarten. Prøves som et helfrekt objekt mot storfavoritten.

V65-2 : 5 Fantomet – Kom ut etter pause, og halsoperasjon sist. Ble da passivt kjørt, og så fin ut etter sene luker. Kom til mål med krefter igjen, og den fikk et pluss i kanten. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen etter pause, den møter helt riktig motstand, og må bare prøves i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 8 Vibras Star – Her er det småskummelt, og vi plukker med oss litt hester. Ideen ble det feil for sist, og det er ikke slike løp denne skal ha. Avgjorde sikkert mot 1 Kadans Transs R. nest sist, og var positiv da. Smyger med her, og på sitt beste er den ikke ueffen. Kan skrelle!

V65-4 : 3 Ramstad Frekken – Var solid fra dødens i comebacket sist, og det ble enkelt etter en sluttrunde i 28-fart da. Dette er en ordentlig god «kalding» med et for lavt grunnlag, og den står billig inne i klassen. Senker rekorden sin en del om nødvendig, og lar seg rett og slett ikke slå? SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 2 Callum – Kommer ut etter et lengre avbrekk, og dukker altså opp i ny regi. Dette er en hest med ganske fin grunnkapasitet, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. Vi liker når hingster skifter trener, og det kan fort løftet dem betydelig. Står i et bra spor bak bilen, motstanden skremmer ikke, og her skal man rett og slett være litt på vakt. Er verdt et forsøk direkte etter oppholdet.

V65-6 : 5 S.K.’s Mystic Titan – Ligger veldig i skorpen, og den er MYE bedre enn raden. Kom til mål som fastlåst sist, og det var mye krefter igjen. Spurtet bra gangen før, og også da kom den til mål med krefter igjen. Dukker opp i helt riktige omgivelser i kveld, og den må være svært spillbar i et løp som dette.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.