Gå til sidens hovedinnhold

Frekke objekter i V4-lunsjen fra Sverige

Frekk ide i kaldblodsløpet! Frekk ide i finalen! Vi jakter en saftig opptur i V4-lunsjen! Du tar vel rygg?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Solänget byr på en ganske åpen og spennende V4-lunsj denne mandagen, og det er en lunsjomgang vi gleder oss til. Flere objekter fra "den røde boken" blir lansert, og du vil like infoen som blir servert. Våre litt større bonger er uten bankere, og her er det bare å ta rygg på følgende godbiter:

V4-1 : 2 Tangens Lilja – Har rotet litt hittil i år, men er bedre enn raden, og nå blir det skoløs for første gang i karrieren. Den gjorde klart bra løp både nest sist og tredje sist, og nest sist gikk den altså 27,0/2660m etter galopp og en svært drøy reise. Nå kan det bli gratis tet, og da burde den kunne langt ned på 26-tallet. Kan fort lede dette lenge, og den er spennende som for lite spilt. OBS!

V4-2 : 5 Vulcano O.P. – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og har enda ikke funnet noe skikkelig form. Til denne starten rykker man skoene rundt, og vi har en klar feeling for at det vil komme en bedre innsats nå. Mister nemlig nesten alle sine poeng om den ikke leverer her (ettall øverst i raden). PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 7 Cross Track –
Har fått to løp i kroppen etter den skiftet trener, og fullførte MEGET SOLID sist. Var ikke veldig langt bak en såpass god hest som Voltaire P. Hill (stod på tillegg) da, og virket dessuten å ha litt krefter igjen. Blir nå kuskeplusset med Mats Djuse, man fester på en BIKE for første gang i karrieren, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Er en motivert favoritt.

V4-4 : 11 Brida – Vi avrunder lunsjen med et småskummelt sprintløp, og her kan det fort skrelle til. Hesten vi prøver oss med hadde et meget sterkt fjorår, og var rett og slett knallgod i deler av sesongen. Har nå fått to løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og sist ble den sittende bom fast på en 13-tid. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og klaffer det bare litt underveis så skal sjansene være fine. MÅ MED PÅ ALT!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.