Gå til sidens hovedinnhold

Frekke V64-objekter blir servert i jakten på storcashen fra Halmstad

Vi knaller til med svært spennende V64-bonger denne kvelden! Bankeren var ingen favoritt når vi la ut våre tips, men så rålekker ut i et prøveløp for ikke lenge siden...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Halmstad byr på en særdeles spennende V64-omgang i kveld, og det er mye SNADDER i løpene. Vi tar en sjanse i denne omgangen, og anbefaler et bankerspill på 2 Ornello i innledningen. Er den soleklart beste hesten, og det strålte av den i prøveløpet før denne oppgaven. Kan muligens komme seg tidlig foran, og da skal dette være over. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Ornello – Har hatt sine problemer i år, og man har slitt litt med den. Nå er treningen lagt noe om, og den så altså helt strålende ut i prøveløpet sist. Jogget da 13,8/2140mv på en våt bane, og la inn en sluttrunde etter 13,0. Skal heldigvis gå med sko på alle fire i kveld, for det er kun på den balansen den har vunnet løp. Motstanden er svært overkommelig, og den taper ikke dette løpet om den går som i prøveløpet. MÅ BARE PRØVES!

V64-2 : 11 Iliade – Har gjort fine løp på slutten, og den utvikler seg bra. I kveld rykker man skoene bak for første gang, og det kan fort gi den et ordentlig kick. PASSES! Se også opp for 5 Gloria Wee som var svært lovende som 2-åring, men fikk så problemer, og har vært lenge borte. Paret Linda Persson/Stefan Persson hadde neppe tatt denne ut igjen etter det lange oppholdet uten at den hadde trent meget bra. OBS!

V64-3 : 9 Chumani – Har gjort tre løp etter pause, og ikke akkurat fått veldig godt betalt. Sist ble den sittende bom fast som fulltanket, og den er altså bedre enn raden. Kommer i kveld ut skoløs, og det er kun på den balansen den har vunnet løp. Presterer den ikke her så vil den stå uten poeng i raden (ettall øverst)… Blir derfor garantert kjørt med, den duger i massevis på ren kapasitet, og med tempo er den spennende i et løp som dette. SKRELLER?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 9 Bolt Challenger –
Det kan naturligvis bare være slik at 3 Spinal Tap A.T. leder dette løpet rundt om, for den var meget god sist, og holder flott form. Vi er dog ikke veldig glade i hestene til Riccardo Bianchi som svinger i prestasjonene. Vi prøver derfor å spekulere litt, og gjør det med en traver som har stigende form. Til denne starten blir det skorykk på alle fire, og man fester også på den en BIKE. Står i et interessant smygspor, og den vil fort havne fint på det. PASSES!

V64-5 : 5 Oxidizer – Er knallgod, og har hatt et svært sterkt år med over 800 000 innsprunget. Viste 08,8 s 800m sist, og det er ingen fare med formen. Her møter den riktig selskap, den kan bli sluppet til tet, og er en motivert tipsener.

V64-6 : 7 Begum Kronos – Vi er fullt klare over at dette er et langskudd med Boel i vognen, fra et spor langt ute bak bilens ving, men vi vil uansett varsle litt for den. I et forsøk til StoChampionatet fjerde sist så avsluttet den strålende, og var ikke veldig langt bak Honey Mearas i mål… Vår klokke viste da 11,1 s 1000m. Sist var den ute i et forsøk til Derbystoet, og ble sittende bom fast med masse krefter igjen. I kveld er den blitt strøket inn et spor, den er flink fra start, og mot BETYDELIG billigere motstand enn hva den er vant å møte så trenger den altså ikke å være helt ueffen. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.