Gå til sidens hovedinnhold

Frekken gjør jobben i mandagens V5-lunsj på Jarlsberg

Seiersvante Ramstad Frekken blir storfavoritt i mandagens V5-lunsj på Jarlsberg.

En fenomenal Solvalla-helg med en rekke strålende sportslige prestasjoner er vel i havn og for oss nordmenn ble det et en bejublet og knallsterk seier for Odd Herakles i Elitkampen søndag. Ørjan Kihlström og Daniel Reden tok hjem Elitloppet med en strålende opplagt Don Fanucci Zet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Den kommende uken byr blant annet på V75 på Bjerke tirsdag kveld og på Bergen travpark lørdag. Onsdagens V86 kommer i sin helhet fra grensebanen Åmål med en rekke norske hester på startstreken. Forøvrig er det verd å merke seg at jackpot i V75 på Axevalla søndag (4 122 619 SEK ekstra i premiepotten) og i V65 på Momarken søndag kveld med 549 912 SEK ekstra i sekserpotten.

Jackpot er det også mandag kveld. På Halmstad venter det hele 1 569 496 SEK ekstra i sekserpotten i kveldens V64-omgang. Leangen byr på supermandag med ti løp på menyen, herunder en flott V65-omgang. Mandagen innleded med tidlig V5-lunsj på Jarlsberg, etterfulgt av V4-lunsj fra Skellefteå.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Jarlsberg og mandagens tidlige V5-lunsj. Her er det spillestopp allerede kl 11.35. En seiersvant femåring blir min V5-banker.

Vunnet fire av fem løp i år
Det handler om 9 Ramstad Frekken og Magnus Teien Gundersen i V5-3. Norheim Faksen-sønnen som trenes av dyktige Andreas Opheim tok skalpen til stortalentet Jerven Junior på Biri i sitt siste seiersløpet og har imponert med fire seirer på blott fem starter i år. Magnus Teien Gundersen er meget stødig kusk og slik jeg leser dagens løp, må det et uhell til om ikke storfavoritten skal vinne. 9 Ramstad Frekken og Magnus Teien Gundersen blir min V5-banker på Jarlsberg i dag.

Favoritten også med bra sjanse i V5-1
Den ni år gamle vallaken 5 Axe Brogård gjorde en flott debut i regi Lars Magne Søvik på Momarken for drøye to uker siden. Måtte riktignok nøye seg med tredje bak to gode hester, men holdt flott etter ett tøft løp. Skulle Åsbjørn Tengsareid komme seg tidlig foran i V5-1 i dag, er det veldig god vinnersjanse. 5 Axe Brogård er en motivert favoritt i V5-1.

Spennende objekt i V5-2
V5-2 er dagens mest åpne V5-løp, der jeg lanserer 8 Seewed som mitt objekt. Fireårshoppa debuterte i regi Marius Høitomt på Sørlandets travpark forrige fredag og ble sittende bom fast over mål som fjerde. Har et vrient åttendespor bak bilen i dag, men formkusk Eirik Høitomt har løst større floker. Mitt objekt i et meget fint spilleløp i V5-2.

Mer Høitomt i V5-4
Eirik Høitomt kusker også min favoritt i V5-4/DD-1. 1 Jeanie B.R. har riktignok variert noe i prestasjonene i sine siste løp, men toppnivået til denne fireårshoppa er slett ikke verst. Førstespor bak bilen i dag er et pluss, motstanden skremmer heller ikke i et noe ujevnt løp.

Spennende nykommer på stall Anderssen
Kristian Malmin har flere gode vinnersjanser i dagens V5-runde på Jarlsberg, den aller beste kanskje med nykommeren 3 Dynamic Dancer i V5-5/DD-2. Har vist flott kapasitet i Danmark, men også en del galopp. Har en passende oppgave foran seg i norgesdebuten. 3 Dynamic Dancer blir min DD-banker på Jarlsberg i dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.