Gå til sidens hovedinnhold

Frisk banker i en spennende V65!

Ja, vår banker for dagen er foreløpig kun snakk om et fjerdevalg i spillet, i en rebus som fort kan gå mot storutbetaling.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Landets hovedbane byr på en svært krevende rebus denne onsdagen, og vi tyr til en frekk banker (kun markert på snaue 18 % av de innleverte kupongene!) i jakten på seks rette. Det kan ligge an til litt tunge forhold (meldt regn hele dagen...) i kveld, og det tror vi i så fall 6 Høyby Rutta i den andre avdelingen takler bedre enn flere av sine antatt tøffeste konkurrenter.

Stammen og strålende innsatser på lengre distanser tilsier det, og vi har tidligere sett at Høiby Kongen-datteren har levert flotte sprintløp. Amundsen-traveren gikk et helt greit løp til tredje på 30.6 full vei i snøføyka på Jarlsberg i den siste starten (matchet i til dels tøffe omgivelser forut for det), og det løpet i kroppen etter litt pause bør ha gjort godt.

Vi går tynt
Ja, i hhv V65-4 og finalen satser på å komme igjennom på relativt få hester, og vår favoritt til å vinne i den fjerde avdelingen blir 11 Rokne Eld. 5-åringen stod for en strålende innsats til sølv på sterke 28.5 full vei under litt krevende forhold i et tøft V75-løp i den siste starten, og champion Høitomt vet nok å gjøre de rette dragene underveis fra et litt sjanseartet spor.

Tilbake etter pause kommer sommerens slager 8 Hornnes Tiril, og Pålex K. -datteren skal regnes tidlig sammen med 9 Fin Fyr. Sistnevnte viser en stigende formkurve, og sporet i kveld kan ikke kusk Cato Antonsen klage på.

I et heftig sprintløp for eliten i V65-6 forventer vi at duoen 4 Gentle Tilly og 11 Maid For Tag er med å gjør opp om den gjeveste sjekken. Førstnevnte leverte klart under pari i Sverige i den nest siste starten, men det var en langt kvikkere utgave av Super Arnie-sønnen vi fikk se på Jarlsberg sist. 6-åringen så lekker ut i rygg leder ved den anledningen (varmet som en demon i forkant av det løpet, 11.0-400 meter!), men Stareng-traveren fikk aldri sjansen til slutt. Interessant med ny kusk Tom Erik Solberg, og tredjevalget i spillet er kun markert på hver femte kupong.

Sistnevnte står i fine rygger fra start, og det trenger således ikke å bli så galt fra dette sporet for Tagliabue-datteren. 8-årshoppa har en enorm speed, og dagens konkurrenter bør Mikkelborg-traveren være på talefot med uansett posisjon underveis.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V65-1: Vi støter her på et fryktelig vanskelig løp å vurdere, og bred gardering virker til å være den eneste fornuftige løsningen. Vi setter duoen 11 Nordstjernen D.K. og 14 Gann Lass først, men begge er av den litt usikre sorten. Førstnevnte tåler i motsetningen til de fleste av dagens konkurrenter å gå en tur i sporene, og kanskje kan startspor i andre rekke bare være en fordel for Little Devil-sønnen.

Sistnevnte var ute i et tøft V75-løp sist, og Potato Chip-datteren så fin ut før hun slo på en galopp på den siste langsiden. 4-årshoppa var tross alt fjerde på solide 16.1 full vei i et kval til Hoppe-Derby, og Holm-traveren bør da være tidlig aktuell i en feilfri utgave i et løp som dette.

V65-3: En naturlig utgang på det store systemet må 4 Sharpshoother bli, men den kapable Coktail Jet-sønnen kommer på ingen måte til noe dekket bord (vi syntes det er en rekke gode hester på farten her). Favoritten har tjent mye penger på kort tid, og når vi vet at han sliter voldsomt med det helsemessige tyr vi til garderinger. 4-åringen er ikke av de kjappeste fra start, og vi er litt redd for at Holm-traveren kan havne litt på vingelen fra dette sporet.

Vi banket 3 Interruption Vint i V75`en på Biri, og det skulle vise seg å ikke være veldig feil. Pine Chip-sønnen ble dog disket for en sjenering kort før mål, men Halle-traveren bekreftet i hvert fall sin fine form.

V65-5: Favoritten 6 Solberg Gurin har nå stått i trening hos Liv Jorun Lund på Bjerke siden den siste starten, og det tror vi så absolutt ikke er noen fordel (ikke noe med treneren å gjøre!) for Lapp Nils-sønnen, som er av den veldig stressede typen (vant til litt roligere omgivelser på landet...).

Fantastisk fine løp har 11 Ramstad Viktor levert hele veien nå på slutten (tapper i nederlaget mot førstnevnte sist), og vi tror Lome Elden-sønnen fort kan få en etterlengtet seier her. Det blir garantert tøft tempo på dette løpet, og det vil i så fall 8-åringen profitere på til slutt. Fine rygger fra start bør borge for et pent utvendig par underveis, og vi satser på at Flåten-traveren speeder inn til seier til god odds i DD-spillet!

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 128, 320, 720 og 2016 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

Kommentarer til denne saken