Frisk banker i Sør!

Foto: hesteguiden.com

Det ser relativt oversiktlig ut på Sørlandet denne søndagen med tynne felter, men vi har allikevel en spenstig banker å by på! Sjekk våre V5-tips.

Vi sikter da til 7 Stram Vaier i V5A-4/V5B-1, og da snakker vi om et foreløpig tredjevalg i spillet. Hesten galopperte seg vekk ca 600m fra mål i den siste starten, og han gikk dermed glipp av noe som lignet en topplassering.

Det er nettopp galoppene som er problemet for Åsajerven-sønnen, men et spor litt langt ute bak startbilens vinger tror vi bare er en fordel med tanke på et feilfritt løp (får roet seg ned midt i banen da).

Vi synes han møter billig selskap denne gangen, og vi har et håp om at kusk Lars A. Kolle kan få kjørt seg tidlig til tet. Da skal det i så fall være snakk om en topp vinnersjanse, og vi setter et friskt bankerspill i A-spillet.

Les også:Norsk røvertokt!

Oddstips 1:Foll fosser videre

Oddstips 2: Lillestrøm opp av gjørma

Tippetips søndag:Rosenborg tar innpå godset

I B-spillet får vi råd til noen garderinger, og 1 Vestpol Calle er i sitt livs form. Han blir dog garantert overflydd, og da må det løse seg underveis for at det skal kunne bli seier. 3 Smedheim Lita er rask fra start, og hun innehar fin kapasitet (men formen virker ikke til å være på topp). 9 Bovis Rampo har alltid røpet kapasitet, og det skal bli spennende å se om han fremstår i en forbedret utgave etter at han har blitt vallak.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 7 B: 1-3-9 C: 8-5 D:4-2-10-6

Innleveringsfrister Sørlandet
V5A kl. 18.00
V5B kl. 19.10
DD kl. 20.10

På Bjerke i går lørdag ble det hhv 430 og 1290 kroner tilbake på våre DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner, og tidligere i dag i Østersund fikk de som spilte vårt minste V64-forslag på 90 kroner småpene 1325 kroner tilbake!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Lett match?
3 Lex Lodney i V5B-4 var fryktelig god når han vant i den siste starten på Rättvik da etter en tur ute i sporene på sisterunden, og i den nest siste starten var han dyktig mot gode 4-åringer på Leangen.

Hesten står helt perfekt på strek i dette løpet, og slik vi leser løpet kjører kusk Eirik Høitomt seg tidlig til tet. Siden setter championen opp et tøft tempo på sisterunden, og da tror vi ikke han lar seg fange til slutt. Nei, dette løpet vinner Lex Lodney, og vi var aldri i tvil om bankeren i B-spillet (og i B-rebusen går vi for samlebonger i kveld!).

Vår rangering V5B-4: A: 3 B: 9 C: 7-4-5-8-6 D: 1-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5A-1
3 Troubador G.T vinner om han fungerer like bra som han gjorde på Bjerke tidlig i Juni, men i den siste starten var han ikke like fin i aksjonen. Galopperte da fra seg en trippelplassering ut mot oppløpet, men dagens kusk Tom E. Solberg virket til å ha et godt tak på denne kapasitetshesten.

5 Highway Axis vant i den siste starten, men det var på stumme bein til slutt. Det er brukbar kapasitet i denne traveren, men han faller ofte ut av travet mot slutten av løpene (dog vinnersjanse på sitt beste).

8 Vive La France blir kraftig kuskeforsterket, og dette er en hoppe kretsen rundt hesten har hatt store ambisjoner med (men hun har ikke innfridd så langt). Trenger normalt løp i kroppen etter litt pause, men hun må regnes på sin fine grunnkapasitet.

6 Nighttrain Shadow innehar fin kapasitet, og rapportene går på at de skal gjøre noe utstyrsendringer på Goetmals Wood-sønnen (hesten har fungert fint i trening). Vi tviler dog litt på at han går feilfritt, men i en feilfri utgave er han god nok. 4 J.T`s Sunshine er ingen stor vinnerhest, men hun møter helt riktig selskap denne gangen.

Vår rangering V5A-1: A: 3 B: 5-8-6-4 C: 2-1 D: 7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5A-2
5 Rebella Juliane har utviklet seg fint den siste tiden, og hun stod på bra fra utvendig posisjon i den siste starten. Hun er bra fra start, og skulle hun komme seg foran så er dette snakk om en topp vinnersjanse. 1 Justacredit L gjorde et bra inntrykk i debuten, og tapte da bare for en som er bra for grunnlaget. Perfekt spor i kveld, og hun virket rask fra start i debuten.

6 Miss Fargo tar neppe den lange turen til Sørlandet for å kjøre om en premie, men da må Ruttenborg ha en bedre dag i sulkyen enn det han hadde bak Rinde Rappen i går for at det skal kunne gå veien. 3 Julienne O går det fine rapporter på fra stall Erga, og i prøveløpet gikk hun fort til slutt (det virket til å være ei hoppe som kunne flytte beina).

Vår rangering V5A-2: A: 5 B: 1-6 C: 3-2-4-11-9-10-7-8

V5A-3
3 Baiasen setter vi først i dette rekruttløpet selv om han er ikke den letteste å kjøre, men nå har kusk Eirin B. Vinvand kjørt han både trening og i rutineløpet. Klarer hun å kjøre feilfritt med Baiasen så vinner han dette løpet, men han er usikker. 11 Brenne Svarta er det mye det samme med, men feilfritt så er hun en het seierskandidat.

5 Lodda går alltid jevne fine løp, og er travsikker. Det kan hun score på i kveld, og klaffer det litt med posisjonene underveis kan hun vinne. 1 Lyngens Obelix er interessant hvis kusk Andreas Løvdal klarer å holde tet (han er mer travsikker i den posisjonen), og da stiger vinnersjansene.

8 Trampoline satt fast i et løp gode Erga Odin vant i den siste starten, og i løpene før det har hun møtt hester som Solvang Balder – Tyri Gubben og Spik Elden. Hun går da ned noen klasser denne gangen, men uansett ikke den 14 år gamle Saje-datteren noen stor vinnerhest (dog aktuell på gardering).

Vår rangering V5A-3:A: 3 B: 11-5-1-8 C: 4-12-7-13 D: 10-9-2-6

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5A-5/V5B-2
6 Alamo Boko er en topphest for grunnlaget, men han sliter litt med helsen. Hesten er heller ikke alltid er like samarbeidsvillig, men i en feilfiri utgave har S.J`s Photo– sønnen en topp vinnersjanse. Hesten møter dog noen bra hester denne gangen, og 5 Ashford Boko går det store ord om.

Trener Frode Hamre er optimist i fagpressen, og rapportene går på at han har gått 15,5/2000m i banejobb sammen med Broadway Legs (og da kjørte de 11.0 siste 500m på en meget fin måte). Da sier det seg selv at denne debutanten til Hamre må krysses. 3 Pastthegate er i bedre form enn raden, men seirene kommer ikke like tett som tidligere i takt med økende grunnlag (dog seiersaktuell med klaff).

Vår rangering V5A-5/V5B-2: A: 6-5 B: 3 C: 2-4-9-1-11-7-8 D: 12-10

V5B-3
1 Pirate Smile gjorde en helt grei debut, men det lyste ikke akkurat av Hamre traveren første gang ut. Hun løste brukbart fra start på Bjerke, men om det er nok til å forsvare sporet mot mange ubeskrevne blad er veldig usikkert. Favoritt, men ingen klink vinner.

3 Rambo A. Bærs kjenner undertegnede godt til (kjørt en del jobb med hesten), og hesten må krysses tidlig. Der en stor og tung hest, men han blir trolig veldig bra på sikt. Prøveløpet på 21,7 jogget, og han kan trolig en 18-tid full vei.

4 Benny B.R er det en meget fin stamme på, men hvordan takler han det trange fjerdesporet? Treneren tror på feilfri avgang, og da må vi krysse tidlig av og for denne spennende debutanten.

Vår rangering V5B-3: A: 1 B: 3-4 C: 6-5-10-8-2 D: 7-9

V5B-5
5 Valley High med Eirik Høitomt i sulkyen blir en spennende kombinasjon, og normalt blir Chocolatier–sønnen sluppet gratis til tet av stallvenninnen 1 Alfi Prelong R.R (og da er normalt løpet kjørt).

Det eneste er det ubeskrevne bladet 7 Credicity, som etter rapportene skal være en meget bra traver, og Frode Hamre kjører til start med ambisjoner. Trenger dog normalt løp i kroppen, og vi blir faktisk litt overrasket om han slår Valley High direkte i debuten på norsk jord. 1 Alfi Prelong R.R er aktuell hvis hun får løpet sitt med rygg i det lengste, for da kan hun speede fort siste biten.

Vår rangering V5B-5: A: 5 B: 7-1 C: 2-11-6-4-10 D:8-9-12-3