Frisk banker!

Foto: hesteguiden.com

Vi klemmer til med et tredjevalg i spillet som banker på Jarlsberg i kveld, og vi tror på tet fra start til mål for denne krabaten! Sjekk våre V65-tips.

Det er en utfordrende omgang denne fredagen på Jarlsberg, men vi satser på at 1 Bokli Storm i V65-5/V5-2 leder rundt om. Hesten så meget lekker ut under oppvarming i den siste starten, og i selve løpet satt han helt perfekt til i fra tillegg i tredje par utvendig tidlig. Helt umotivert kom det så en galopp han tapte mye på, men opphentingen til Fakse–sønnen var av det solide slaget (var syvendehest i mål, men var disket).

Les også:Lykke med flicka i V75?

Denne gangen er motstanden billig, og han står helt perfekt til i førstespor med stødig makker Tom E. Solberg i sulkyen. Det betyr at ekvipasjen skal ha en solid mulighet til å kunne forsvare sporet med kun fire hester på strek, og fra tet tror vi da på en topp vinnersjanse. Hesten har vunnet tre løp tidligere i år, og det er således intet å utsette på kapasiteten der i gården.

Vår rangering V65-5/V5-2: A: 1 B: 6-3-8 C: 11-10-2-5-9-7

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.05
DD kl. 20.25

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-1
1 Orginal P har utviklet seg veldig fint hos Trond Anderssen, men i den siste starten var det nok noen som var skuffet over at han ikke kunne svare ut Powerful Man til slutt. Vi skal dog huske på at sistnevnte er en meget bra traver for klassen, og kusk Lars A. Kolle måtte bruke hesten mye før han satt i tet. I kveld står han helt perfekt til bak bilen, og vi har vondt for å se at noen kan hente en lengde på ham ned startsiden (topp vinnersjanse).

2 Super Com har kapasitet til å utfordre favoritten på en god dag, men han henter normalt ikke en lengde på favoritten fra start. 4 Dark Street er en annen fin traver i grunnlaget, og han er i rivende utvikling (klaffer det litt er han aktuell). 11 Suetonius trengte virkelig løpet i den siste starten etter lang pause, og vi synes han fullførte anstendig til femte på 17.0 full vei. Normalt skal han være mye forbedret med løp i kroppen, og dette er en riktig fin traver når han står på fire friske bein.

Vår rangering V65-1: A: 1 B: 2-4-11 C: 9-6 D: 8-3-7-10-5

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V65-2
3 Shocking Victory har vært mye forbedret etter at hun havnet hos Lars M.Søvik, og i den siste starten leverte hun en meget bra innsats etter startgalopp (satt dessuten fast over mål med krefter igjen). Takler hun voltestart, og kommer seg av feilfritt avgårde kjemper hun helt klart om seieren i kveld.

9 Rock On Line galopperte som slagen i den siste starten, og han gikk da glipp av en trippelplassering. Vi synes han skuffet en smule den gangen (fikk stelle og styre i tet), men med bakspor denne gangen blir det et ryggløp (noe som muligens kan være en fordel). 7 Gary Dancer har strålende form, og han var god som tok ned Pablo La Marc den siste biten inn mot mål i den siste starten. Han har springspor denne gangen, men det får han normalt ikke utnyttet. Ikke veldig kjapp i vei, men han er tung å stå i mot til slutt.

12 Graffiti var overlegen i den nest siste starten, men han var direkte dårlig i den siste starten. Hesten er behandlet siden det siste løpet, og trener etter rapportene bra. På kapasitet er han nok den beste i dette løpet, og fungerer han som best er dette snakk om en vinnerkandidat (sporet er dog ikke det beste i kveld). 2 J.T`s Gold satt fast med krefter igjen i den siste starten, og vi skal huske på at han har møtt gode hester den siste tiden. Sporet denne gangen er dog ikke helt bra for den store Angus Hall–sønnen, og det er neppe helt sikkert at han kommer seg feilfritt ut fra start (med feilfri avgang er han dog tidlig aktuell).

Vår rangering V65-2: A: 3 B: 9-7-12-2 C: 8-4-5-10-1-11-6

V65-3
2 Troll Sindy har vært meget bra i de to første løpene i karrieren til tredje i begge løpene, og gode Tema og Super Gullet har vært vinnerne av de løpene. Hun står perfekt inne i dette løpet, og dersom Løvdal-traveren er ytterligere forbedret skal dette være snakk om en fin vinnersjanse.

9 Rams Lilja var meget bra i sitt siste løp (galopperte fra start, og var så litt ute av taktene på siste borte), men hun tapte kun med nese for Dallas etter et morskt oppløp. H.G Balder–datteren er rask fra start, og hun har nok hentet inn mye av tillegget direkte (kjemper i toppen med en lignende innsats som i den siste starten).

6 Bache Maria er mye bedre enn rekorden, og i den siste starten galopperte hun fra seg en 33-tid på distansen. Hun er nok enda litt forbedret til denne starten, og hun kan vinne (det er interessant med springspor med Lars A. Kolle ved spakene).

12 Romhus Lilja er ei bra hoppe for grunnlaget, og hun gjorde en fin opphenting etter galopp i den siste starten. Springsporet gjør sitt til at kusk Geir V Gundersen nok får en fin posisjon underveis, og uten galopp kjemper hun helt der fremme. 13 Karmøy Juni er nok den hesten i feltet med klart størst fart i kroppen, men hun er helt avhengig av å gå i rygger i det aller lengste (kan vinne hvis det klaffer).

Vår rangering V65-3: A: 2 B: 9-6-12-13 C: 14-15-4-7-8-3 D:1-5-10-11

V65-4/V5-1
2 Umulius fungerer meget bra under sal, og når dyktige Siv E. Løvvold setter seg opp på Buås Svarten–sønnen er det helt klart snakk om en fin vinnermulighet. Perfekt spor i kveld, og det er først og fremst galoppen i mot.

8 Argr G fra samme stall er interessant (han er klart best på kapasitet), men vi vet jo alle at hesten har stupt i banen to ganger fordi han blir for hissig. Leverte dog en fin sisterunde i monteprøveløpet, og han skal regnes med en fin vinnersjanse.

10 Solli Mai møter bedre hester enn hun har gjort ved sine siste monte-triumfer, og hun må helt klart heve seg dersom det skal kunne bli en ny seier denne gangen. 7 Max Reodor er i meget bra form, men har en urutinert rytter i salen (dog aktuell på gardering).

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 2 B: 8-10 C: 7-5-3-9 D: 6-1-4

V65-6/V5-3
9 Miraflores er en veldig fin 4-årshoppe, og hun er i rivende utvikling. Hun gikk 12.0 over en sprint (tredje) med krefter igjen i den siste starten på Jægersro, og hun holder helt klart toppform. Bakspor er ingen fordel, men bare det løser seg litt for Hamre-traveren underveis er dette snakk om en topp vinnersjanse.

2 Livi Goal skal vi huske på er herdet i veldig tøffe omgivlser den siste tiden (møtt hester som Xquistie Chocolate/Olympic Image&Co), og da går hun helt klart ned en klasse denne gangen (perfekt spor i kveld).

10 Superatrix er i bedre form enn raden (i den siste starten ble det linjestart, og det var neppe noen fordel for den litt spesielle S.J`s Photo–datteren). Det er en ulempe med bakspor denne gangen (får ikke utnyttet sin starthurtighet da), men klaffer det litt med posisjonene underveis ender hun i toppen.

Vår rangering V65-6/V5-3: A: 9 B: 2-10 C: 3-6-11-4-7-1-5-8 D: 12

V5-4
3 F.P Asset er i bra form, og han kan vinne dette løpet dersom han henter lengde på de på innsiden (kjemper klart best fra tet denne stabile Fast Photo–sønnen). 1 Quiet Starlight er bra fra start, og dersom kusk Dag S. Dalen skulle klare å forsvare teten er mye gjort. 5 Micromate er en av de bedre i feltet, men han har skuffet litt den siste tiden. Tilbake i form er han den beste på kapasitet, og han må regnes tidlig.

Vår rangering V5-4: A: 3 B: 1-5-2 C: 4-6-7

V5-5
1 Thai Passion galopperte med teten i sin hule hånd i Märtha-løpet (hoppeavdelingen) i den siste starten, og i følge kusk Tom E. Solberg ble hun kanskje litt for lett i balansen den dagen (men vi skal huske på at det gikk styggfort inn på den første svingen). Ingen henter en lengde på Kadabra–datteren i en feilfri utgave i kveld, og fra tet blir hun neppe enkel å beseire (men hun er ennå urutinert).

7 Chocolatique går undertegnede å venter på (dette er ei hoppe som ikke har fått ut sitt potensialeså langt), og hun møter helt riktig selskap denne gangen. (må regnes på gardering). 8 Global Open kommer ut etter en liten pause, og hun var direkte svak i sitt siste løp (tilbake på sitt beste skal det dog være snakk om en vinnerkandidat).

Vår rangering V5-5: A: 1 B: 7-8 C: 4-3-5-9 D: 2