Frisk jackpotbanker

Foto: Åge Liland/Bergen Travpark.

Nettavisen tror ID Gann Gill runder alle i V65-1 i Bergen i kveld. 426 465 kroner er lagt til sekserpotten.

Odd Storetvedt kjører storfavoritten 10 Åsakjappen i V65-4, men vi velger å støtte oss på 58-åringen i V65-1 i stedet. Grunnen er at 6 ID Gann Gill er markert på langt færre rekker (35 prosent) enn Åsakjappen (67 prosent) og at sistnevnte møter en formsterk og underspilt Motveit Mai.

Innleveringsfrister Bergen:
V65: 18.30
V5: 20.03
DD: 20.23

I V65-1 møter 6 ID Gann Gill hester han bør hamle opp med. Vi mener faktisk at de hardeste konkurrentene er å finne et stykke ned på rangeringen. På systemspillene på Eksperten (Gjesdals jackpotjoker) tar vi med fjerdevalget 3 Trigger As og sjettevalget 7 Excella.

Mer trav fra sportspill.no:
Kenneth i fokus på Åby

V65-2 er et åpent sprintløp der 11 Tattoo Widow er favoritt fra det verste sporet. Vi garderer ganske bredt på det største forslaget her på Nettavisen.

1 Ican Youcan travet 1.20 i prøveløp i juli som 2-åring. Bør da ha en solid sjanse til å lede fra start til mål i null-grunnlaget i Bergen, men Kenneth Handeland varsler offensive takter med 4 Kandahar.

10 Åsakjappen er omfavnet i alle deler av fagpressen i V65-4. Selv om han overbeviste med Vidar Hop sist vil vi gjerne se ham stabilisere seg over tid før vi stoler helt på ham. Undertegnede er uansett vaksinert mot 67-prosentere. 11 Motveit Mai overbeviste sist, men hun er dessverre litt variabel i prestasjonenen.

V65-5 er et åpent eliteløp. Mange lar seg blende av 3 Victor Palemas to seirer, men han var ikke overbevisende i travet sist, og for disse eldre elitehestene er korte formtopper et ganske naturlig fenomen. Vi tar med ni hester på det store forslaget.

To hopper spiller hovedrollen i V65-6. 12 Schuvablessa og 5 Vertigo Ella har vist fin form, og særlig førstnevnte var det flott stil på sist. 9 Loke Faks og 10 Alsaker Torres er ikke mye dårligere på kapasitet, men formen er usikker hos begge, og stayerløp er ikke lett å vinne hvis formen ikke er på topp.