*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Friske jackpotkroner i V65-lunsjen fra Eskilstuna

Momarken16092014_Mikael J Andersson vant løp 4 med Bellfaks_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Mikael J. Andersson kusker vår lunsjbanker i Eskilstuna fredag. Foto: Roger Svalsrød,: Hesteguiden.com.

Det er jackpot i dagens lunsjomgang fra Eskilstuna. Det betyr 604 869 kroner ekstra å spille om i sekserpotten.

17.01.20 09:22

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V64 Bergsåker: Dobbel jackpot med over 4 mill ekstra
V65 Momarken:
Østre har bankeren
Oddstips: Håndball-EM, fotball og hockey - sjekk fredagens oddstips
Oddstips håndball-EM: Norge feier over Ungarn
Oddsdobbel: Fulham har tatt opp jakten på Leeds
Vikinglotto fredag: Over en halv milliard i potten
Håndball-EM herrer: Her er kampoversikten og sendetidspunkter

Det nærmer seg helgens store høydepunkt på travfronten. Lørdag er det V75 med GULLJACKPOT på Bjerke og det er en herlig V75-omgang som venter. Før den tid skal vi dog gjennom en innholdsrik fredag. Men allerede fredag er det store penger å spille om. Denne innledes med V65-lunsj fra Eskilstuna. Her er det jackpot 604 869 SEK ekstra i sekserpotten. Fredag kveld er det uvanlig V65 på Momarken (ikke ofte Momarken har travkjøring på en fredag) og ikke minst er det DOBBEL JACKPOT i V64 fra Bergsåker. Her ligger det formidable 4 081 884 SEK ekstra i sekserpotten.

I denne artikkelen skal det heretter handle om V65-løpene på Eskilstuna.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

8 Zenzero Jet (V65-1) vant tre løp på 16 starter i 2019 og viste tidvis fin kapasitet som 4-åring. I årets første start i Halmstad 1.nyttårsdag, ble han sittende i fjerde utvendig og avsluttet flott til annen etter 13,5/siste 1000. Vi tror nok den fem år gamle hingsten er ytterligere forbedret med ett løp i kroppen og dersom det klaffer litt med løpsopplegget fra spor åtte bak bilen, tror vi han avgjør dette til sin fordel nedover oppløpet. Motstanden er nemlig helt riktig. Dagens hovedbanker i jackpotrunden.

11 Nimbus Tabac (V65-3) står også han vanskelig til i bakspor, men kan være en alternativ banker i en småvrien V65-runde fra Sundbyholm utenfor Eskilstuna. Djuse-traveren rundet konkurrentene i flott stil fra køen på Romme sist og har vist flott form i hele vinter. Med minste lille klaff på veien, tror vi han runder til ny seier.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

4 Charmant (V65-2) blir vårt friske jackpotdrag i et åpent løp uten de klare forgrunnsfigurene. Hoppa har litt inne de dagene hun fungerer, og skulle hun gå feilfritt hele veien i dette selskapet bør hun kjempe helt i toppen. Sist gikk hun bra etter tidlig galopp i tet. Leder hele veien i overkommelig selskap? Hun må med på alle bonger.

12 Toreador (V65-6) kan fort være løsningen på V65-finalen/DD-2. Vallaken kommer ut etter en liten pause og er nok helt sikkert godt forberedt når han nå starter igjen. Han så ikke tom ut da han galopperte i sin siste start og har kapasitet litt utenom sikkert nåværende grunnlag. Han må regnes med vinnersjanse selv herfra.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag