Frode åpner dagen!

Foto: hesteguiden.com

En forbedret Opening Day kommer ut i et billig lunsjløp på Bjerke for Frode Hamre i dag, og da er bankeren klar.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Wiig-show i vest
V65 Jägersro: Vinn eller forsvinn i Malmö
V4 Eskilstuna: En tikkende formbombe!
Oddstips: Norge kan overraske

Tirsdagen er det som vanlig nok å ta tak i for de norske spillerne, og de kan se frem til en spennde lunsj både på Eskilstuna i Sverige og på Bjerke her hjemme. Spillerne fristes så til spill til V65-løpene på Åby på kvelden hos søta bror samt en dobbel V5-omgang på Forus her på berget, og vi har som vanlig tips til alle arenaene i dag.

Mandag presenterte vi en strålende banker for dere i form av fjerdevalget Seval i Drammen, men dessverre fikk vi ikke betalt for det glimrende bankerspillet og måtte gå tomhendte hjem.

I lunsjen på Bjerke synes vi 1 Opening Day i den første avdelingen ligner en klink vinner, og dette er strengt tatt ingen hest som hører hjemme i noe lunsjløp. Det er skyhøy kapasitet på 4-åringen, men i fjor var han nærmest ikke styrbar. Løp nærmest i villska, og da ble det stive bein til slutt i løpene (falt da veldig sammen i aksjonen).

Da mente suksesstrener Frode Hamre at Chocolatier-sønnen`s mer edle deler måtte fjernes, og han ble da kastrert etter det siste løpet 12. okstober i fjor. Første gangen ut etter litt pause i år fremsto så storfavoritten i en langt mer harmonisk utgave, og det var fin stil på hesten ved andreplassen på 16.9 over aktuell distanse sist.

Avsluttet voldsomt siste 400 fra køplass underveis den gangen (og han var ikke hissig underveis som tidligere), og med løp i kroppen etter kastrasjon pleier hestene å gå veldig fremover på form. Således trolig en ytterligere forbedret utgave vi vil få se på Bjerke i dag, og vi kan ikke se at noen av dagens konkurrenter kan tukte ham.

Vår rangering V5-1: A: 1 B: 6-7-4 C: 5-3-10-8-11

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere våre store abc-system i V5 på 1370 kroner, og alle de fire kupongene kan dere får kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2, 2100 meter autostart
Et kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag støter vi på i den andre avdelingen, og vi tror vinneren er å finne på fem hester. Best på kapasitet er utvilsomt 6 Steinrig, men 5-åringen er håpløst usikker. Vant med galopp på fine 30.8 full vei i den nest siste starten, mens det ble disk sist. Vinner feilfritt, men en slik hest kan man ikke stole på.

Det har blitt knepne tap for 7 Tæsse Jenta fra tet i de to siste startene, men med et løp i rygger underveis tror vi hoppa er langt mer effektiv. Veldig speedig, men det er ikke alltid Tom Erik Solberg tar til fornuften. Det er som regel tut og kjør så lenge det er liv, men vi forventer at eksilbergenseren har lært litt av de to siste løpene.

Det ble som forventet for oppjaget for 2 Moe Kringsjå på en kjapp sprint i den siste starten (endte med galopper), men dagens forutsetninger passer langt bedre. Sterk ved triumfen på 34.6 over 2500 meter i den nest siste starten (slo gode Stee Raua i det løpet), og normalt skal 6-åringen være seiersakteull i et løp som dette.

Forbedret nå på slutten har 5 Dallas vært (toer på 32.2 full vei i den siste starten), og ny kusk Kai Johansen opp bak 5-åringen i dag er neppe noe minus. Det blir mye galopper på 1 Malle, men det er intet å utsette på kapasiteten der i gården. Fjerde på 32.2 full vei i den siste starten med galopp, og 6-åringen bekreftet form da.

Vår rangering V5-2: A: 6 B: 7-2-5-1 C: 3-9-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-3, 2100 meter autostart
Et litt småskummelt varmblodsløp i lavt grunnlag venter oss i den tredje avdelingen, og veldig bred gardering er å anbefale. Vi tror 10 Treatmenice er best på kapasitet (gått 18.0 full vei som best), men 4-årshoppa er usikker. Det blir gjort noen utstyrsendringer på S.J.`s Photo-datteren i dag, og det kan fort gjøre susen.

En fin sisterunde til fjerde på fine 18.6 full vei gikk 9 Higher Power i den siste starten, og med ytterligere fremgang skal Wolden-traveren være seiersaktuell i dag. Skuffet en del har 8 Verity gjort, men vi tror Glittum-traveren skal være av de bedre i dette løpet på kapasitet. Gått 17.4 full vei som best, men sporet er ikke akkurat gull.

Svak i den siste starten var 12 Crazy Camto, men hestene til Tom Horpestad er variable (god til sølv i den nest siste starten). Fin fremgang viste 7 King G.T. i den siste starten (avsluttet fint til tredje på 21.3 full vei), og selskapet er ikke verre enn at 7-åringen kan blande seg inn i striden helt der fremme til slutt denne gangen.

Vår rangering V5-3: A: 10 B: 9-8-12-7 C: 1-2-5-6-3 D: 4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-4, 1609 meter autostart
Vi har mest tro på tre hester i veldig fine spor i dette sprintløpet for varmblodshester i V5-4, og fra tet er 1 One By One snakk om hesten å fange til slutt. Det ble en enkel seier på 17.4 over aktuell distanse i debuten for Kristian Malmin, og 5-årshoppa skal normalt være ytterligere forbedret til dagens dyst, med løp i kroppen etter lang pause.

Det ble galopp for 4 Running Lindy i den siste starten (kom dog flott tilbake), men i den nest siste starten så hoppa dunderfin ut. Sølv på 17.4 på en sprint den gangen, men hun fikk aldri sjansen fra rygg leder til slutt da. Trolig ikke noe dårligere enn favoritten på kapasitet, og vi krysser på våre to største spilleforslag i dag.

En habil sprinter på sitt beste er 2 Maria Nova, og vi synes Moen-traveren står spennende til i dag. Perfekt inne i løpet på pengene, og i en feilfri utgave (ikke helt stø på beina), tror vi på en toppp vinnersjanse. Fint til står også duoen 9 Roux The Day og 10 Dreamline, og begge får en plass på vårt store system.

Førstnevnte er trolig ingen stor stjerne, men innsatsen til sølv på 17.5 full vei i den nest siste starten var god (syk i den siste starten). Sprint skal normalt være en fordel, og vi tror Hamre-traveren dukker opp langt fremme. Sistnevnte kommer tilbake etter litt pause med uviss form, men 5-årshoppa har vist fine sprintegenskaper tidligere.

Vår rangering V5-4: A: 1 B: 4-2-9-10 C: 5-11-12-3-6-8-7

V5-5, 2100 meter autostart
Vi synes dette varmblodsløpet som avslutter denne rebusen ser vidåpent ut på forhånd, og vi tyr da følgelig til veldig bred gardering. Best på kapasitet er utvilsomt 10 Mr. Renati B.R., men det er en grunn til at han har havnet i denne typen løp. Ikke prestert over tid, men det har også vært en del utur med i bildet (mistet en sko sist).

God toer på 17.0 full vei i den tredje siste starten bak Original P., men en hest som har galoppert i fire av de fem siste startene, går det ikke an å stole på. Pent til i dag står 1 Quitero Santana, og den hesten er litt bedre enn raden. Satt fast i den siste starten, og vi tror 7-åringen har stigende form med noen løp i kroppen etter litt pause.

Vi blir ikke riktig klok på 9 T.M. Continental, men det er ingen tvil om at 7-åringen er av de bedre på kapasitet i dette løpet. Bom fast i den nest siste starten som pigg, mens han i den siste starten ikke kunne noen ting. Således veldig variabel, men det skal være rette årstiden for Steinseth-traveren nå.

Vi synes 7 Just Do It viste veldig fine takter i den siste starten (tredje på 17.4 full vei bak gode Vasadu), og på tross av et spor litt langt ute bak startbilens vinger, krysser vi tidlig. Både 2 Ådra Hornline (forbedret nå på slutten) og 4 Micromate (spennende i ny regi) står pent til i løpet, og begge er krysset av på samtlige av våre spilleforslag.

Vår rangering V5-5: A: 10 B: 1-9-7-2-4 C: 6-5-11-8 D: 3-12

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1370.- (over fire bonger)
Stamme 3500 rekker (1*7*10*5*10)
1 Opening Day
A: 6 B: 1-2-5-7 C: 3-9
A: 10 B: 7-8-9-12 C: 1-2-3-5-6
1-2-4-9-10
A: 10 B: 1-2-4-7-9 C: 5-6-8-11

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 500.- (a*abc*abc)

Bong 2, kr. 300.- (bc*a*abc)

Bong 3, kr. 270.- (bc*bc*a)

Bong 4, kr. 400.- (b*b*b)

Lykke til!