Gå til sidens hovedinnhold

Frode byr på Vasadu

Frode Hamre er i hetluften direkte når Bjerke byr på V65 onsdag kveld, og hesten med det morsomme navnet Vasadu kan flytte beina også.

Årets første V65-omgang står for tur på landets hovedbane i kveld, og vi synes det ser relativt oversiktlig ut denne onsdagen.

Det er Frode Hamre som nok en gang får spillernes tillit bak dagens største favoritt, og vi tror eksilbergenseren viser seg tilliten verdig.

Annonse: Grøstad/Lerum med kanonstart på 2013 og over 60 000 kroner innspilt på Forus 1. nyttårsdag

Frode Hamre hadde som kjent en strålende fjorårssesong med hele 153 triumfer bokført i sulkyen, og medregnet det stallen kjørte inn i Sverige endte totalen trolig opp på rundt 10 millioner kroner innkjørt. Respektabelt det, og suksessen fortsetter trolig også i år.

Det er 2 Vasadu i finalen som pådrar seg et tungt favorittstempel for Hamre, og i en feilfri utgave kan vi ikke helt se for oss at 4-åringen taper dette løpet. Han vant hele ni løp i fjor, og etter litt pause i den siste starten gikk han et strålende løp etter grovt terrengtap innledningsvis til sølv på 19.0 i et stayerløp. Løp i kroppen har normalt gjort godt, og i fra dette sporet kan kusken kjøre litt på sikkerhet innledningsvis.

Når startrushet har lagt seg sendes trolig Classic Photo-sønnen frem utvendig for leder, og vi tror storfavoritten vinner dette løpet lett fra ”dødens” Det er ikke mye ”mat” i de øvrige i dette løpet, og vi tror vår V65-banker for kvelden skal være minst en klasse bedre enn dagens konkurrenter. Det er kun galoppen i mot slik vi ser det, men vi tror ikke galoppfaren er overhengengende stor med dagens forutsetninger.

Vår rangering V65-6/V5-3: A: 2 B: 7-10-11 C: 12-3-5-1-4-6-8-9

PS!Nerderst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V65 på 2140 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1, 2140 meter voltestart
En poengjakt for varmblodshester innleder denne V65-rebusen, og vi synes fire hester hever seg klart over mengden. Strålende form viste 1 Thai Merlot på slutten av fjoråret, og i en feilfri utgave skal 5-årshoppa ha en topp vinnersjanse i et løp som dette. Toer på fine 16.2 full vei bak gode Ultimate Lindy i den nest siste starten, mens det ble galopp i den siste starten (satt faktisk litt fast til slutt den gangen).

Flott form viste også 5 Pavie Vang i de siste løpene før nyttår, og fra tet er Kolnes-traveren snakk om hesten å fange til slutt. Galopperte vekk en mulig seier i den nest siste starten i et tilsvarende løp som dagens, og 6-åringen bekreftet fin form ved å bli toer på fine 14.8 over en sprint bak Ultimate Lindy i den siste starten. Vi tror ikke de to hestene vi nå har nevnt blir lette å slå, men en duo fra 20 meter tillegg kan klare det.

Vi snakker da om 6 Big City Rambler og 7 Relax Jet, og førstnevnte er vel lite spilt med sine 6 %. Kapasiteten på 7-åringen er udiskutabel, og i kveld dukker hesten opp i regi Trond Anderssen. Spennende det, og vi krysser på alle bonger. Sistnevnte har gått strålende løp nå på slutten uten å få full uttelling (galopperte i seiersstriden mot Acolyte Hanover & co i den nest siste starten), og feilfritt skal han regnes tidlig.

Vår rangering V65-1: A: 1 B: 5-7-6 C: 10-8-9-11-12-4-3-2-13-14

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-2, 2140 meter voltestart
Vi synes dette varmblodsløpet i den andre avdelingen ser litt småskummelt ut, og vi anbefaler bred gardering her. Favorittene er av den usikre sorten, og da setter vi alt for lite spilte 7 Kosmonaut Broline fremst med sine 12 %. 6-åringen vant lett fra tet på fine 16.1 full vei i den fjerde siste starten, mens han i de to siste startene før litt pause var veldig tøft ute (også kuskeforsterket med Kai Johansen i kveld!).

Fem strake triumfer står 9 Chanto Photo bokført med, men 5-åringen er ikke helt stø på beina på voltestart. Dog fryktelig god i en feilfri utgave, og vi synes han er vel lite spilt med sine 13 % i kveld. Fra andre motstatt i andre rekke får trolig 11 Windmaster en god start, og vi tror 5-åringen kan være god nok til å vinne et løp som dette. Han var veldig god før litt pause, og med formen på plass etter litt hvile er han aktuell.

Annonse: Grøstad er blitt hvisket i øret om et herlig objekt i V65-2 og onsdag settes denne først

Frode Hamre sender ut to hester i dette løpet, men vi er litt skeptiske til begge. Vi ble ikke voldsomt imponert av 2 Touched By Lindy ved triumfen på 17.6 full vei på Biri i den siste starten, og vi tror et trangt andrespor i kveld kan by på problemer (fare for galopp). Galoppfaren er trolig høy også på 3 Whata Buz, som vant på 16.8 over en sprint i den siste starten (han så i hvert fall langt i fra stabil ut i den siste starten).

Vår rangering V65-2: A: 7 B: 9-11-3-2-1-10-6 C: 12-8-4-5

HTML EMBED

V65-3, 1640 meter voltestart
Vi synes det er fryktelig stor kvalitetsforskjell på hestene i dette varmblodsløpet i den tredje avdelingen, og vi synes fire hester hever seg klart over mengden. Det må være snakk om en topp vinnersjanse for formsterke 10 Lemonitor, og sist dagens kusk Gunnar Austevoll satte seg opp bak 5-åringen, ble det seier på 17.5 full vei. Hesten bekreftet form ved å avslutte bra til femte sist, og han skal være favoritt.

En veldig fin 3-åring er 9 Tristar Merci snakk om, men så er da også genene i orden der i gården (tidligere Derby-vinner News From Heaven som mor). Hamre-traveren avsluttet flott til sølv på 18.2 over aktuell distanse i den siste starten, og selv om det er ut mot eldre konkurrenter i kveld, tror vi på en topp vinnersjanse. Det er ikke veldig høy klasse på deltagerne i dette løpet, og da kan Dream Vacation-sønnen vinne.

En kapabel sak er 5 Alfons Cornelis snakk om, men som stort sett alle hestene til Tom Horpestad, er han snakk om en usikker type. Han var toer på 19.1 full vei bak gode Baldini i den nest siste starten, og i en feilfri utgave skal 9-prosenteren i spillet tilmåles solide vinnersjanser. Vi føler at 12 Playcore er litt på gang (fjerde på 18.8 full vei fra ”dødens” i den siste starten), og dagens distanse sprint skal være en fordel i kveld.

Vår rangering V65-3: A: 10 B: 9-5-12 C: 4-11-7-3-1-6-8-2

V65-4/V5-1, 2100 meter autostart
I likhet med det foregående løpet synes vi det er enorm kvalitetsforskjell på hestene i dette kaldblodsløpet i den fjerde avdelingen, og vi kan ikke få øye på mer enn fem vinnerkandidater. Stabilt god form viste 1 Kengu på slutten av fjoråret, og innsatsen til fjerde på 30.8 full vei i et tøft V75-løp i den siste starten var veldig bra.

Nærmest favoritten rangerer vi 11 Hvalstad Hugin, og han er trolig hakket bedre enn favoritten på kapasitet. Det ble mye galopper før litt pause, men nå har 7-åringen fått ladet batteriene litt. Kanongod i flere løp i fjor høst, og baksporet i kveld er trolig bare en klar fordel med tanke på et feilfritt løp (blir vel hissig i første rekke bak bilen).

Det er intet å utsette på kapasiteten til 4 Lustra Eldar, og treningsrapportene forut for kveldens dyst etter litt pause er veldig gode. Trolig snakk om en topp vinnnersjanse i en feilfri utgave, og Antonsen-traveren må krysses på alle bonger. Vi tror det er rette årstiden for 6-åringen nå, og vi synes han er vel lite spilt med sine 16 % i kveld.

To outsidere finner vi i form av 5 Tenoren og 10 Ty Li, men da tror vi også ganske bestemt at vinneren av dette løpet er nevnt. Førstnevnte har ikke så lett for å vinne løp (vant kun et løp i fjor), men treneren er veldig optimist i kveld. Sistnevnte går stadig fine løp, og med et løp i rygger i det lengste speeder hun veldig fort til slutt.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 1 B: 11-4-10-5 C: 8-7-6-3-12-2-9

Annonse: Grøstad melder om ny balanse på denne onsdag og byr på et skrik fra dypet i V65-4

V65-5/V5-2, 1609 meter autostart
Et flott sprintløp for kaldblodshester i relativt høyt grunnlag har vi å se frem til i den femte avdelingen, og normalt gjør to hester opp om den gjeveste sjekken. Vi synes 5 Tord Viking var strålende ved triumfen på 26.8 full vei i comebacket etter lang pause i den siste starten, og normalt skal ikke seiersmaskinen (vant hele seks løp i fjor) være noe dårligere med løp i kroppen til kveldens dyst. Dagens distanse sprint har ikke 9-åringen prøvd alt for ofte, men vi tror Helgestad-traveren takler det på utmerket vis.

Vi tror favoritten 4 Dragon må kjøres litt på sikkkerhet innledningvis, og da tror vi det er klar fordel førstnevnte. Sistnevnte har dog en fryktelig tung siste 700 å by på ved full form, og full form har så absolutt Romtveit-traveren nå. I den siste starten ble han kun slått av svært gode Gylden Balder og Ulsrud Tea ved tredjeplassen på 26.7 full vei, og 5-åringen har vunnet de tre siste sprintløpene han har gått. Vant etter tidlig galopp i den nest siste starten, og det skal dreie seg om en topp vinnersjanse på ny.

Vår rangering V65-5/V5-2: A: 5 B: 4-12-2-8 C: 7-6-1-9-10-3

V5-4, 1609 meter autostart, monte!
Et monteløp for kaldblodshester har vi å forholde oss til i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og vi syns 7 Paro Friggen ligner en klink vinner. 10-åringen er veldig god i denne grenen, og i fjor ble det tre triumfer under sal. Han vant enkelt på fine 30.5 full vei i den siste starten, og dagens distanse sprint tror vi bare er en klar fordel.

Rytter Siv Emilie Løvvold er som kjent svært dyktig, og i fjor vant hun hele 51 løp. Det er sterkt, og vi tror ungjenta rir inn til årets første triumf med Friggbest-sønnen til Steinar Sønsterudbråten i kveld. Vår V5-banker har fryktelig mye fart i beina, og vi tror ikke de øvrige konkurrentene har noen utpreget fordel av distansen i kveld.

Vår rangering V5-4: A: 7 B: 1-3-5-9-8 C: 2-10-4-6

V5-5, 2140 meter voltestart
Dette kaldblodsløpet i realtivt lavt grunnlag som avslutter denne V5-rebusen teller ikke mer enn åtte deltagere, men vi synes løpet likevel ser vidåpent ut. Vi helgarderer således på samtlige spilleforslag, men en grei favoritt skal 8 Oddvar være snakk om. Flåten-traveren har vært stabil nå på slutten, og da kommer også resultatene. Tapte knepent for gode Arwen i den siste starten, og i kveld kan det bli seier.

En god vinner var 3 Kor Vita på 31.5 full vei i den siste starten, og med en tilsvarende innsats i kveld er 6-årshoppa seiersaktuell på ny (dog av den usikre sorten). Fungerte dårlig før litt pause gjorde 5 Aaby Knekten, men kapasiteten på 8-åringen er udiskutabel. Vondt for å vinne løp har 7 Kalima, men formen er fin. Det er den også på 6 Skogly Prinsen (vant i den siste starten), og da har vi nevnt de antatt beste.

Vår rangering V5-5: A: 8 B: 3-5-7-6 C: 2-4-1

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2140.- (over fire bonger)
Stamme 5280 rekker (11*8*6*5*2*1)
A: 1 B: 5-6-7 C: 3-4-8-9-10-11-12
A: 7 B: 2-3-9-11 C: 1-6-10
A: 10 B: 5-9-12 C: 4-11
1-4-5-10-11
4-5
2 Vasadu

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 480.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 600.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 700.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 360.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Kommentarer til denne saken