Gå til sidens hovedinnhold

Frode Hamre har lunsjbankeren på Jarlsberg

Frode Hamre tok dobbeltseier i søndagens OGP på Bjerke. Mandag kusker han vår V5-banker på Jarlsberg.

En strålende Bjerkehelg er vel overstått, men også den kommende uken byr på en rekke godbiter. Det er supertirsdag på Biri med jackpot og en million ekstra i sjuerpotten i V75. Lørdag er det Gulljackpot i V75 på Forus og lørdag kveld er det internasjonal V75 i Boden med jackpot og hele 22 755 029 SEK ekstra i sjuerpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jackpot er det også i mandagens V64-omgang på Solänget, her venter det 1 361 062 SEK ekstra i sekserpotten. Mandags kveld er det også ekstrainsatt V65 fra Skive i Danmark. Mandagen innledes med V5/V4-lunsj på Jarlsberg og V4-lunsj fra Lindesberg.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om mandagens internasjonale V5/V4-lunsj på Jarlsberg. Det er seks løp på Jarlsberg i dag og dermed er det både V5 og V4. V5 er først ut med spillestopp kl 11.35, mens V4-spillet som innledes i V5-3 har spillestopp kl 12.35. Frode Hamre hadde en superdag på Bjerke søndag med dobbeltseier i Oslo Grand Prix og han kusker og trener min V5-banker på Jarlsberg denne mandagen.

Innfridde i norgesdebuten - vinner igjen?
Det handler om toppstammede 5 Thunderball S.F. (Maharajah - Ruth Reerstrup) i V5-2. Treåringen sto tidligere i trening hos Bo Westergaard i Danmark, men ankom Hamre-stallen for et par måneder siden. Debuterte for Hamre i et grunnlagsløp på Jarlsberg for drøye to uker siden og vant enkelt etter å ha kjørt seg til tet runden igjen. Har helt sikkert gått frem med det løpet i kroppen. Bra startspor og overkommelig motstand i dag. 5 Thunderball S.F. blir min V5-banker på Jarlsberg i dag.

Malmin innleder?
Kristian Malmin har en bra Bjerkehelg bak seg og er på plass i Tønsberg i dag. I V5-1 setter han seg opp bak stallhesten 2 Present Tile i V5-1. Fireårsvallaken har ikke fått klaff i de siste løpene, men er klart bedre enn raden. I en jevn V5-innledning setter jeeg 2 Present Tile først på min rangering.

Hamre kan få en flott lunsj
I V5-3/V4-1 er det også ganske jevnt og Kristian Malmin kusker favorittspilte 2 Snappy Lizzy. Jeg velger å sette Frode Hamre først med kapable 9 Double Choice. Treårshoppa har møtt bra motstand i sine siste løp, og feelingen er at motstanden er litt svakere i dag. Bakspor betyr neppe allverden i et lite felt. 9 Double Choice blir min favoritt i V5-3/V4-1.

Fin oppgave for "gamlingen"
I V5-4/V4-2 jakter 11 år gamle 5 Zoot Va Bene årets første seier. Formen er solid på vallaken som trenes av Hedda E. Assev og kusk Herman Tvedt er nok på tetjakt med startkatapulten i dag. Mot klart overkommelig motstand, skal det være seierssjanse for "gamlingen" i V5-4/V4-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Høitomt har vinneren i V5-finalen?
4 Gustav Ø.K. og Eirik Høitomt blir min favoritt i V5-5/DD-1. Fireåringen som trenes av Kristine Kvasnes har levert to solide løp på slutten, selv om han kanskje skuffet litt som favoritt på Biri i sitt siste løp. Motstanden skremmer ikke i V5-5/V4-3/DD-1 og 4 Gustav Ø.K. er en motivert favoritt.

DD-banker fra Herman
Dagens sjette løp er identisk med V4-4/DD-2. To hester skiller seg klart ut i dette løpet og 1 Guccio Fortuna er den klare favoritten. Har vist strålende form på slutten og 1 Guccio Fortuna og Herman Tvedt blir min DD-banker på Jarlsberg i dag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.