En strålende trav- og galoppuke står foran oss. Det er Jarlsberg travbane som er vertskap for lørdagens V75-omgang her hjemme og her står blant annet Hans Petter Tholfsens minneløp på programmet. Tirsdag kveld er det som vanlig V75 på Bjerke med 3 millioner kr ekstra til eventuell alenevinner. Onsdag kveld er det 17 millioner i premiepotten i V86-omgangen fra Solvalla/Jägersro. Søndag er det Copenhagen Cup på Charlottenlund og en herlig V75-omgang og søndag kveld er det internasjonal V65 med stor jackpot på Bjerke og hele 556 697 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik mandag med lunsjløp både på Jarlsberg (V5) og i Åmål (V4). Mandag kveld er det hele ti løp på menyen på Varig Orkla Arena med både V4, V65 og V5. I Sverige venter det stor jackpotomgang på Romme med hele 1 627 502 SEK ekstra i sekserpotten i V64.

I denne artikkelen skal det heretter handle om mandagens V5-lunsj på Jarlsberg travbane. Spillestopp i V5 er allerede kl 11.35. Jeg finner min banker i V5-5.

Hamre med en bråte vinnersjanser
Mandag morgen er faktisk Frode Hamre favorittspilt i fire av fem V5-løp. Hans klart beste sjanse er nok i V5-5/DD-2 med treårige 6 Blue Spirit. Den tyskfødte hesten norgesdebuterte på Jarlsberg forrige søndag. Møtte klart bedre hester da og stod også vanskelig til i tolvtespor bak bilen. Gjorde et bra løp til femte, og står mye bedre til i dag. Frode tror på seier, det gjør jeg også. 6 Blue Spirit blir min V5-banker og bankerspilles også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mange om beinet i V5-1
Også i V5-1 har Frode Hamre vinnersjanse, her med 8 Lincoln Hanover som gjorde et meget bra løp til tredje etter en solid sisterunde. Mitt førstevalg blir 6 Wilson Laylock. Jeg satte vallaken først på min rangering i et V75-løp på Bjerke sist, men da ble det kun fjerdeplass. Enklere imot i kveld og skal sees med bra vinnersjanse. V5-1 er uansett ganske åpen og jeg tar med ni hester på det største V5-forslaget.

To hester gjør opp i V5-2
9 Dan Mølgård blir tung favoritt i V5-2 og jeg er enig i at hesten skal være favoritt. Men bakspor er nå engang bakspor og 3 Thai Knight er ingen novise den heller. Mangler kanskje det siste lille for tiden, men kanskje kan gjestekusk Lars Anvar Kolle riste litt ekstra ut av sjuåringen. De to hestene skiller seg uansett klart ut i V5-3.

Kolle med vinnersjanse også i V5-3
Et jevnt løp venter i V5-3 og her tar jeg med seks hester på de to største V5-forslagene. 1 Formula Photo er fortsatt seiersløs etter 13 starter, men nærmer seg sin første. Solid toer bak en opplagt Yarrah Classic sist på Jarlsberg og perfekte forutsetninger med førstespor bak bilen i kveld. Jeg setter fireåringen først på min rangering i V5-3.

Bred gardering i V5-4
Det er ikke mange sjanseløse hester i V5-4 som er varmblodsløp stengt på 500 startpoeng. Frode Hamre har ikke særlig seierstro på favorittspilte 7 Karlotta og jeg betaler for hhv åtte og ni hester på de to største V5-forslagene. Min favoritt heter 9 Goldstrike B.G. Kapasitetsmessig er tiåringen blant de beste i dette løpet og sprint er ikke noe minus.