Klikk her for å se våre V65-forslag.

Det var en svært utrivelig opplevelse å bivåne en av de styggeste masseveltene i historien live, men i ettertid er det godt å se at det gikk veldig bra med de involverte. En av de det så ut til å gå verst utover var Frode Hamre, men overraskende nok var han tidlig på beina. Nå er han i full gang igjen i sulkysetet, og bak 1 Cabana Boy i innledningen skal vinnersjansene være svært gode..

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Yankee Glide-sønnen har innledet sin karriere i Norge med å ta to enkle triumfer i forholdsvis billige lag, men det har sett ut til at 3-åringen ikke gjør mer enn det han må. Det er således trolig veldig mye å gå på, og det er nok en langt kvikkere utgave av Hamre-traveren vi får se i forhold til ved sin siste triumf på fine 17.0 full vei (ned mot 15.0 siste tusen fra utvendig posisjon) med løp i kroppen etter litt pause, og når den antatt tøffeste i mot står i fare for å galoppere fra et trangt andrespor fra start (6 Callisto) lar vi den lovende krabaten få bankertillitten i kveld.

Leder rundt om?
Ja, vi er tilbøyelig til å tro akkurat det om 1 Vorset Martin i den fjerde avdelingen, og i et ellers vidåpent løp satser vi på at Tom E. Solberg har kontroll på begivenhetene fra spiss. Elding-sønnen var tilbake etter lang pause i regi Lars O. Romtveit i den siste starten, og for svært urutinerte Yaiza Gaustad (kun kjørt 25 løp) ble det et veldig defensivt opplegg i køen ved den anledningen.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en stekhet V65-banker, som ikke er i nærheten av å bli favoritt.

Avslutningen nedover oppløpet til femte var dog av den positive sorten, og løp i kroppen har normalt gjort veldig godt. Vi har tidligere sett at 4-åringen er veldig kvikk i vei fra start (og etter det vi har registrert er det ingen som henter en lengde på ham ned startsiden her), og når vi ser hvilke hester (bl.a. Seier Kongen og Friskus) vår andre banker for dagen har møtt tidligere i karrieren er vi ikke i tvil om at det skal dreie seg om en solid vinnersjanse mot ikke alt for skarp motstand for broren til veldig gode Vorset Ivers.

Vi ble ikke blendet...
av innsatsen til 3 Broadwind i debuten her til lands, og for oss blir Hamre-traveren kun en utgang på det store systemet i den femte avdelingen. Det var etter vårt skjønn intet spart i målgangen ved triumfen på Biri på enkle 17.8 (dog litt sugen bane), og vi vil gjerne se at 4-åringen overbeviser litt mer mot langt mer kvalifisert motstand før vi setter hele budsjettet på ham (og teten får han ikke i kveld).

Dagens oddstips: I dag taper Follo to ganger.

Støtte på veldig tøffe hester i den siste starten gjorde 11 Yatzy, og selv om Smasher-sønnen ble litt avhengt siste biten (gikk dog veldig fort på sisterunden der) syntes vi 4-åringen må få klart godkjent ved sin tredjeplass på 16.3 full vei (ble også brukt hardt innledningsvis). Goop-traveren er trolig langt kvikkere med et løp i kroppen etter litt pause, og med litt tempo på løpet stiger sjansene for 10-.prosenteren i spillet.

Tidlig aktuelle fra sine optimale spor skal også 2 Luciano og 9 Xavier være, og da har vi nevnt de vi har mest tro på i dette vidåpne sprintløpet. Førstnevnte måtte vandre utvendig for favoritten siste de møttes (og ble tredje), men Varenne-sønnen er langt mer effektiv med et løp på lang vent. Sistnevnte åpnet veldig tøft innledningsvis (11-fart) i den siste starten, og det var sterkt å fullføre til fjerde på 16.5 full vei. Sprint er nok en klar fordel, og vi forventer at Deliberate Speed-sønnen er med i den fremre treffen når pengene skal fordeles til slutt.

Nettavisens spilleforslag til V65-løpene på Bjerke kan du få kjøpt her!

Øvrige vurderinger
V65-2: Vi syntes to hester skiller seg klart ut i dette hoppeløpet for våre beste kaldblodshester, og en naturlig favoritt må 13 Briskebyrappa bli. Raastad-travern er still going strong i en alder av 13 år, og det var en imponerende triumf på flotte 24.5 full vei Rappfot-datteren tok i den siste starten mot veldig kvalifisert motstand.

Hesten i første rekke å slå tror vi er 10 Laeskog Ronja, og med den formen Elding-datteren viser om dagen kan det bli alt annet enn enkelt å hente inn den flotte 8-årshoppa til Gretha Laeskogen for favoritten i løpet. Det var nemlig en kruttsterk innsats til tredje i et langløp mot svært gode hester tredjevalget i spillet leverte i den siste starten, og det virker nå til at den sterke hoppa har stabilisert seg veldig mye.

V65-3: Vi har ikke sett noe som skulle tilsi at favoritten 1 Spik Tara skal kunne forsvare sitt innerspor, og da må det i så fall løse seg underveis for Spikeld-datteren. 5-årshoppa viser en stadig stigende formkurve, og triumfen på 28.3 over en sprint i den siste starten var av den kontrollerte sorten.

Med favoritten sjanseartet til, og med forventede tunge forhold (skal etter rapportene regne godt i hovedstaden i hele dag) setter vi dermed sterke 3 Tidemand Pål (12-prosenter!) fremst, i et litt småskummelt løp. Pål Even-sønnen hoppet vekk det som så ut til å kunne gå mot en tredjeplass i den siste starten mot gode Torpana/Gomnes Tornado, og da var det en tid rundt 29.5 full vei som gikk fløyten på oppløpsgaloppen ved den anledningen. 5-åringen var en kruttsterk vinner i et langløp forut for det, og i en feilfri utgave tror vi på en topp vinnersjanse.

V65-6: En rekke svært gode hester setter hverandre i stevne i avslutningen på denne rebusen, og vinnerkandidatene er mange. Det ligger an til tøff kjøring innledningsvis her, og det er slett ikke sikkert at 2 Boreas inntar føringen. Coktail Jet-sønnen har dog ikke vist seg å være avhengig av den posisjonen, og etter den sterke triumfen fra utvendig posisjon på flotte 15.6 full vei i den siste starten kan ikke Høitomt-traveren unngå favorittstemplet.

Det er meget mulig at undertegnede er helt på viddene når 10 Pippi`s Tibur lanseres som en stor outsider i løpet, men faktum er at Brinch-traveren er kraftig på gang med et par løp i kroppen etter lang pause. Soir Des Tibur-sønnen holdt dessuten hysterisk form på samme tiden i fjor (tre strake i okt/nov) , og med forventet tøft tempo på forestillingen tror vi en av dagens mest bortglemte hester med sine skarve 2 % kan lage vei i vellinga til slutt (krevende forhold takler 7-åringen bedre enn de fleste).

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 96, 336, 756 og 1924 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld!