Gå til sidens hovedinnhold

Frode med to outsidere

Frode Hamre har to klare outsidere under dagens lunsjtrav på Bjerke.

Her finner du komplett program til løpene.

Her finner du Nettavisens V5-tips.

Nuclear Winter vant to løp i fjor, og viste fin kapasitet. Rite On Line-sønnen har ikke startet siden i juni, og gjør et interessant comeback. Nå kommer vallaken ut i regi Gro Anita Nordby.

- I baneprogrammet står det at han står i min trening, men det er feil. Han har stått en stund hos Gro Anita Nordby. Hesten falt ut av det i de siste løpene i fjor, og fikk fri. I sommer gikk han på beite. Jeg kjørte et treningsjobb med han på Bjerke forleden. Da virket han fin i 1.23-fart, og fungerte bra i travet. Han sliter med nerver, og hvordan han opptrer sammen med andre hester vet jeg ikke. Han er dessverre håpløs usikker. Vi får ta dette løpet som en test på hvor han står. Spor 12 betyr ikke så mye for hans vedkommende, siden vi må ta det med ro fra start. Jeg synes han er en stor outsider, vurderer Frode Hamre.

Hva med Cecil Endurance i V5-2?
- Han slo på en tullegalopp på Klosterskogen i den første starten for oss. I trening har han ikke vist det helt store, og fra spor åtte bak bilen velger jeg å ligge lavt.

Beste sjanse
Abadan As har gjort to starter etter at han kom til dere. Hvordan har du vært fornøyd med han?
- Han gikk et ok løp første gang ut. Sist skuffet han stort ved å gi seg fra tet. Da hadde han høy puls etter løpet, og det viste seg at han hadde en infeksjon i kroppen. Etterpå har han gått et fint treningsjobb på Jarlsberg. Da gikk han 1.22 over 2000 meter, og hadde lav puls etter løpet. Man blir litt reservert etter en slik innsats, men jeg tror formen er fin, og han går ned en klasse nå. Det er ikke helt umulig at han klarer å beholde sporet. Jeg synes han hører hjemme ytterst til høyre på tipslinjen, og han er min beste sjanse for dagen, mener Frode Hamre.