Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Undertegnede har knapt fått igjen pusten etter lørdagens bravader på Biri, hvor Sportspill satte to herlige bankere i form av Hågå Elden og Kile Håp, men dette er historie nå. Det er bare å se fremover, og allerede i kveld er det nye muligheter til å hente ut noen ny gevinster på vår sørligste arena i Kristiansand. Storfavoritter i fare, og en del løp det kan smelle i er vår vurdering av dagens løp (og da kan det fort være fine penger på gang).

Både 2 Moe Svarten i V5A-1 (synes denne er tøft ute mot eldre hester i grunnlaget sitt, og at det skal være snakk om en 84-prosenter blir for drøyt for oss) og 11 Ovedølen (ligner ingen sprinter dette, og sporet i kveld er alt annet enn bra for den usikre 85-prosenteren) i V5B-4 er snakk om hester det ikke nytter å stole på, og vi setter vår lit til at Frode Hamre sitter bak en vinner i form av 12 Photogenic Am i V5A-5/V5B-2.

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

Etter å ha levert en gnistrende siste 400 fra sjakkplass underveis til sølv på 18.0 full vei i årsdebuten hoppet 4-åringen seg bort ned startsiden i den siste starten, men opphentingen til sjette på fine 17.1 full vei var det intet å utsette på. Spor i andre rekke på 20 meter tillegg betyr ikke all verden, all den tid det er snakk om et langløp over 2640 meter, og mot konkurrenter som det ikke akkurat lyser klasse av, tror vi Fast Photo-sønnen skyller rundt denne gjengen til slutt.

Skyhøy kapasitet for klassen, og dette er snakk om en hest trener Frode Hamre har pratet varmt om lenge. Da skal han bare vinne et slikt løp, og at det foreløpig er snakk om et andrevalg (i A-spillet, men knapp favoritt i B-spillet), i et typisk garderingsløp gjør ikke spillet noe mindre interessant. Formen bør være sterkt stigende med et par løp i kroppen etter lang pause, og vi tror sterkt på at årets første triumf sitter klokkerent i kveld.

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Sørlandet kan du finne her.

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Sørlandet har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 384 og 1200 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-rebusen på hhv 120, 480 og 1176 kroner (abc-system over fire bonger) ligger ute her .

Våre to DD-forslag (forslaget i går på 300 kroner innbrakte 4800 kroner på Biri!) på hhv 100 og 300 kroner kan du få kjøpt her .

Innleveringsfrister Sørlandet
V5A kl. 18.00 (løp 2-6)
V5B kl. 19.00 (løp 5-9)
DD kl. 20.00 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Sørlandet gratis på www.rikstoto.no i kveld.