*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Frode sitter bak en vinner

Foto: hesteguiden.com

Uansett posisjon underveis tror vi Frode Hamre sitter bak en klink vinner i form av Grand Du Ling.

Klikk her for gratis V5B-tips.

I en krevende rebus hvor det fort kan dukke opp noen overraskende vinnere har vi ingen betenkeligheter med å banke favoritten 4 Grand Du Ling i den andre avdelingen. Når vi ser på værmeldingen til kveldens løp ligger det an til å bli tunge forhold på Momarken, og etter stammen å dømme skal Turbo Thrust-sønnen takle dette på beste vis. Vi mener 6-åringen skal være minst en klasse bedre enn dagens konkurrenter, og med den formen Hamre-traveren legger for dagen må de øvrige trolig konsentrere seg om sølvet.

Skoløs eller ikke?
Det er det store spørsmålet for favoritten 8 Ara Faks i V5-finalen. I følge trener Odd A. Sagholen er det som natt og dag med og uten sko, og vi kan ikke skjønne at det kan være optimalt å rive av skoene med de forholdene det kan ligge an til i dag. Da snakker vi således om en favoritt i fare, og vi tyr til bred gardering.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

To hester gjør opp?
I den fjerde avdelingen satser vi på at de to hestene med dårligst spor gjør opp om den gjeveste sjekken. 12 Moments Tail holder høy V75-klasse, og når Comets Tail-datteren her støter på de jevne sliterne i grunnlaget bør det dreie seg om en solid vinnersjanse. En tøff utfordrer kan dog 11 Mack Three bli, og Easy Lover-sønnen som har vist seg frem i en kraftig forbedret utgave i regi Tom Horpestad er en selvskreven gardering.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 1152.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.