Frodes barske vinner

Frode Hamre melder favoritt i stor fare på storfavoritten Minnie Madnes, men tror på seier i V65-6 med Urban Barsk.

Sportspills meny søndag:
V64 Färjestad: Kajsa har bankeren
V5 Århus: Carsten tror på storutbetaling
V4 Kalmar: Banker direkte i en herlig omgang
Tippetips: Tottenham - Arsenal på søndagskupongen
Oddstips 1: De har ikke tapt siden november
Oddstips 2: Cagliari til strålende odds

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Nettavisens travredaksjon får ikke mye tid til å hvile. Etter at Håkon Einar Hansen leverte flotte tips til fredagens V65-løp på Biri med ca 70 000 kroner innspilt fulgte Kurt Leirvåg opp med å fange V4 fra Leangen både på det mellomste (innl.pris kr 336) og på det største V4-forslaget lørdag (innl.pris kr 840) til svært solide 17 854 kroner i utbetaling.

Søndag er det V4 fra Kalmar, det er V64 fra Färjestad, det er internasjonal V5 fra Århus fra våre naboland. Til sist er det internasjonal V65 og V4 her hjemme fra Sørlandets travpark.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Sørlandets travpark byr altså på internasjonal V65/V4 søndag kveld og her er det dags for å spille vekk noen storfavoritter. Jeg kan ihvertfall ikke anbefale bankerspill på de største favorittene i V65-spillet.

I fare 1
Frode Hamre kunne fortelle undertegnede at han var usikker på 5 Minnie Madness i V65-2. Hoppa har vært syk og fjerdespor volte er ikke noe pluss. Nå er motstanden slett i V65-2, men du verden for noen oppganger det vil være i V65-spillet med en annen vinner.

I fare 2
Omgangens største favoritt finner vi trolig i V65-5 der 11 Art Haaken starter. Hesten gikk i veggen så det sang i sitt siste løp selv om han fikk femte. Art Haaken står dessuten i bakspor på tillegg. Selv om motstanden ikke er i nærheten av det Haaken møtte sist, er det varsellamper her og jeg garderer. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Frode tror
I V65-6 blir Arild Berås-trente 6 Urban Barsk stor favoritt og det med rette. Hesten galopperte fra start sist på Bjerke, men gjorde en flott opphenting etterpå. Var strålende i to strake seiersløp før det og møter "ingenting" av motstand i kveld. Øystein Tjomsland vil muligens svare ut teten med bløte Thai Holiday, men Frode tror han vinner selv fra dødens. Jeg er helt enig og bankerspiller 6 Urban Barsk i V65-6. 

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.