Fru Johnsen sørger for mer jubel

Fru Johnsen her med rytter Rafael Schistl.
Fru Johnsen her med rytter Rafael Schistl.

Sist torsdag sørget Fru Johnsen for storutbetaling for Nettavisen på Øvrevoll. Onsdag er hun på farten igjen i V4-omgangen på Täby galoppbane.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en voldsom onsdag foran oss med V4 og V5-spill fra Täby galoppbane, etterfulgt av internasjonal ettermiddags-V5 fra Århus. Til kvelden står høydepunktene i kø når Bjerke byr på V65 og ikke minst når det ekstra V75 fra Åby travbane i Gøteborg. De beste fireåringene skal kjempe om velvoksne 902 660 SEK i henholdsvis Drottning Silvias pokal (for hoppene - V75-1) og Kung Gustafs pokal (åpen klasse i V75-7), så det er bare å spenne fast sikkerhetsbeltene.

Først skal det imidlertid handle om galopp. Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen leverte fremragende tips gjennom store deler av 2013, og har brukt litt "tid" med å komme i gang i 2014. Ikke så rart det etter at det har vært flere måneders galopppause på vinteren.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Søndag 18. mai var imidlertid Nettavisens galoppeksperter tilbake i "vinnersirkelen". Under V4-spillet på Täby galoppbane søndag ble det fulltreff for fem andelslag på Eksperten og pene 5 872 kroner tilbake på hvert av dem. Den oppturen fortsatte på Jägerso galoppbane forrige onsdag da det mellomste V4-forslaget (innl.pris kr 300) satt klokkerent og betalte tilbake pene 1 260 kroner.

Men sist torsdag på Øvrevoll sa det virkelig pang. Et av systemspillene som ble levert på Eksperten den dagen (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

Ergo er det karer i voldsom tipsform som angriper sin favorittbane, Täby galoppbane i Stockholm onsdag, der det kan spilles både V4 og V5. Og herrene melder om løp det kan bli store penger i. De nevnte herrer har derfor blant lagt ut et systemspill i seks andeler a kr 500 på Eksperten.

Vurderinger til Täby av Birger og Morten
Onsdagens lunsj på Täby ser temmelig krevende ut. Trener Are Hyldmo tar turen fra Øvrevoll til Stockholm med duoen 9 Fru Johnsen i V4-2/DD-1 og 1 Red Eishin i V4-4. Førstnevnte vant på hjemmebane så sent som sist torsdag og sørget altså for storgevinst for oss da den vant som 8. valg i spillet.

Stallen til Hyldmo nærmer seg storformen. Vi har også tro på 1 Red Eishin, som sammen med 10 Montus blir vår dobbeltbanker i V4-4. Sistnevnte har god sjanse til å lede fra start til mål om han treffer starten slik han pleier.

Ellers advarer vi for 11 Embarkation i V4-3/DD-2. Hetsen har vært meget god mot tøff motstand. Sist møtte han et par elitehester og var absolutt godkjent

Kjøper du en V4-andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

I V5 kan det også bli fine penger. Den norske lærlingen Aase Marie Brown har mange fine ritt under lunsjen, og kanskje er 3 Mr David i V5-2 den aller beste sjansen. Blir vår banker på det minste forslaget, mens vi har stor tro på at det rekker med to hester i V5-5.

Ellers varsler vi for 2 Hortensia i  V5-4 som alltid har gode avslutninger, og det er god sjanse for at han kan passere alle på oppløpet denne gang.

Kjøper du en V5-andel i Eksperten spiller du på lag med flere.