Fru Johnsen til lunsj

Fru Johnsen tar turen fra Norge til Täby galoppbane onsdag.
Fru Johnsen tar turen fra Norge til Täby galoppbane onsdag.

Galopphesten Fru Johnsen er en klar seierskandidat i V4-spillet fra Täby galoppbane onsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Bjerke travbane byr på en strålende travhelg den førstkommende helgen. Med storstilte divisjonsfinaler som rammen rundt en praktfull V75-omgang lørdag, og ikke minst med ekstra V75 søndag når de våre beste norskfødte treåringer og fireåringer skal kjempe om heder og ære i Kriteriefinaler og Derbyfinaler.

Men før den tid skal det avvikles en rekke trav- og galoppløp. Onsdagens meny fra Nettavisen består av V4 og V5 fra Täby galoppbane i Stockholm, før Bjerke travbane overtar til kvelden med sin sedvanlige V65-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vurderinger av Birger og Morten:

Are Hyldmo-trente 8 Fru Johnsen (V4-3/DD-1) er nok en gang på svenskehandel. Fem seire i år, hvorav de fire siste er tatt i Sverige, er imponerende og litt overraskende. Nå kan det bli årsseier nummer seks i start nummer ti. Vekttillegget for seieren forrige onsdag i Malmø er ikke aktivisert, og dermed står hun fint til. Vi tror først og fremst det er 9 Addictive Star i mot, selv det er flere andre som lurer bak. Elione Chaves, som har ridd fru Johnsen ved flere seire, sitter nå på den antatt verste konkurrenten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vi spiller bankerfritt på de to største V4-forslagene. På det minste bankerspiller vi 3 Labjaar i V4-4, men betaler også for 1 Branson og 7 Moon Pearl på de to største.

I V5 går vi på 1 Another World i V5-1. Debuten var bra mot gode hester, og trener Wahl beretter om fin fremgang i treningsarbeidet. 4 Bollinger i V5-2, har også en fin oppgave.