*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Full tillit til elitehesten i mandagens V65 på Leangen

Leangen27052019_Dag-Sveinung Dalen vant løp 7. med The Last Ticket_foto_Ned Alley_Hesteguiden.com.

The Last Ticket og Dag-Sveinung Dalen er vår V65-banker på Leangen mandag. Foto: Ned Alley: Hesteguiden.com.

Elitehesten The Last Ticket gjorde et tiltalende comeback på Leangen forrige mandag. I dag blir hesten vår V65-banker på Leangen.

18.05.20 09:19

En ny herlig trav- og galoppuke står foran oss med Super Saturday som ukens soleklare høydepunkt. Internasjonal V75 med jackpot i Gävle med 29 millioner ekstra i sjuerpotten og lørdag kveld med norsk V75 fra Bergen travpark. Kommende søndag er det også jackpot i V75 fra Lindesberg med 4 116 231 SEK ekstra i premiepotten. Før den tid skal vi blant annet gjennom en innholdsrik mandag. Spillemessig er det kveldens jackpotomgang i V64 fra Halmstad som trigger mest. Her er det 2 249 091 SEK ekstra i sekserpotten. Mandag ettermiddag er det internasjonal V65 på Leangen, mens mandagens V4-lunsj kommer fra Färjestad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Leangen og mandagens internasjonale V65-omgang. Her er det spillestopp kl 16.20, mens V4 som innledes i V65-3 har spillestopp kl 17.10. Jeg "avventer" med min banker til V65-6.

Elitehesten er tilbake
4 The Last Ticket gjorde comeback etter gaffelbåndskade og nesten ni måneders fravær på Leangen forrige mandag. Travet da store deler av løpet i dødens og måtte gi tapt for smygkjørte Fux Pride oppunder mål. Stod på 40 meter tillegg da, i dag er det fjerdespor bak bilen og mer eller mindre tetgaranti. Derfra skal det være toppsjanse og jeg spekulerer ikke i favorittfall. 4 The Last Ticket blir min V65-banker og bankerspilles også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Blekkan har ambisjoner
V65-omgangen innledes med et litt uoversiktlig løp, der jeg har veldig god feeling for 1 L.A.'s I Feel Good. Hesten ble strøket fra sin tiltenkte løpsdebut for tre uker siden grunnet en hovsprekk og dette er en treåring Jomar Blekkan forventer seg en god del av. Det er galopprisiko, men kommer han seg feilfritt rundt, skal det være snakk om en god vinnersjanse. Min favoritt i et ujevnt løp, der Wolden-duoen 9 Rock Me og 8 K.L.M. L'American peker seg ut i tillegg.

Mer Blekkan i V65-2
Elleve debutanter og tilleggshesten 12 Bjørnemyr Solan er det som venter i V65-2. Det går store ord om 8 Vimo Odin som avlegger sin løpsdebut i kveld, men min favoritt heter uansett 12 Bjørnemyr Solan som i dag skal kuskes av Jomar Blekkan. Hesten debuterte med en knallsterk andreplass bak storfavoritten Langlands Høvding. Fulgte dennes rygg stort sett hele veien, men klarte ikke helt å være med helt inn når vinneren la inn 27.9/siste 500. Landet uansett på sterke 32.5 og normalt skal jo det rekke veldig langt i dagens løp. Jeg tror klart mest på 12 Bjørnemy Solan, men dobler opp samtlige V65-forslag med snakkhesten 8 Vimo Odin.

Skuffet stort sist - men kan mye bedre
V65-3/V4-1 er et løp for varmblodshester som kan friste med hele 24 000 kroner i førstepremie. Strekhesten 1 Ira B.R. blir trolig stor favoritt, men jeg er litt usikker på hvor bøs denne er fra tet. Mitt objekt heter 5 Electron. Garberg-hoppa skuffet stort sett, men det må ha vært en dårlig dag. Har kapasitet langt utover sitt grunnlag og tilbake på sitt beste, skal hun ha gode vinnersjanser i dagens løp i V65-3/V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mjøens "vrakhest" vinner
Hoppeløp venter også i V65-4/V4-2, men nå er det kaldblodshestenes tur og også i dette løpet venter det 24 000 kroner til vinneren. Det er et veldig bra løp der ingen er helt sjanseløs. Thomas Mjøen har med to av familiens hopper i løpet og velger selv å kuske 10 Borkmira som selvsagt kan vinne. Jeg velger likevel å sette 11 Villmira først på min rangering, til tross for at hun står på lengste tillegg. Villmira leverte et strålende løp til andre i V75 sist og går ned en klasse i dag. Klaffer det med ryggene underveis, tror jeg på bra sjanse.

Kan lede hele veien
Bra hester på farten også i V65-5/V4-3 der fire hester skiller seg klart ut. 1 Alm Malabar står alene på strek og feelingen er at denne hesten, kanskje yter enda bedre fra tetposisjonen. Har vist flott form i sine to siste løp og står faktisk med tre strake andreplasser. Sammen med 7 Arkan, 11 Vill Jerven og 6 Il Jerven blir det min utvalgte kvartett i V65-5/V4-3.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag