Fullt program på Solvalla

Det er både V65-, V4- og DD-spill på menyen på svenskenes hovedbane i formiddag. Fortsetter den fine utbetalingstrenden?

Denne artikkelen er tilrettelagt av Frode Gjesdal. Tips og spilleforslag er ved Patrik Fernlund.

Det  var flere oppturer på spillefronten for de som fulgte Nettavisens anbefalinger i går. Alle Håkon Einar Hansens andelslag på Bjerke gikk inn med en utbetaling på drøyt 2500 kroner. DD-forslaget satt som et skudd og ga 1950 kroner tilbake (innleveringspris 300). På Vincennes gikk to andelslag inn med en utbetaling på 6 677 (andelspris 500). 

Klikk her for en fullstendig oversikt over Nettavisens andelslag på Eksperten.

Mer fra sportspill.no:
Langoddsen: 43-åring i OL-semi

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene under.


Det svenske lunsjtravet er inne i en fin utbetalingstrend. I går ga fire rette hele 191 267 kroner, mens utbetalingen på Kalmar onsdag ble finfine 43 701

Innleveringsfrister Solvalla:
V65: 12.45
V4: 13.45
DD: 14.05

Over til Solvalla der det spilles både V65, V4 og Dagens Dobbel i formiddag. Vår svenske travekspert tror 2 Nocturn Broline (V65-6/V4-3) er dagens beste holdepunkt. Hesten står med to strake seirer, den siste nettopp fra Solvalla, og har trukket et meget fint startspor bak bilen. Merk at hesten kan spilles i alle spilleformer - V65, V4 og DD.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene under.


Her er Patriks vurderinger.

Spikarna:
2 Nocturn Broline
(V65-6/V4-3) är en fin häst som hittat stilen rejält. Borde kunna hitta till ledningen i ett tidigt skede igen och Oskar Svanberg har form på hästarna. En bra chans.
5 Io Eld (V65-4) är snabb ut och kan leda hela vägen.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene under.


Luringarna:
6  Gilmour
(V65-1) fick stryk av en riktigt bra häst senast och har gått bra en längre tid. Är snabb ut och hittar man position är man långt framme.
4 Isinbajeva
(V65-5/V4-2) satt fast senast och är ofta underskattad. En skräll på DD.