Lerum med V75-systemfullklaff på Umåker 25. desember
Undertegnede kom ikke til mål på de flate bongene denne fredagen, men ALT av systemer satt (fire andeler a Kr.1 495, fire andeler a Kr.1 000, ti andeler a Kr.400, tyve andeler a Kr.200, og 20 andeler a Kr.300). Disse systemene betalte ut fra Kr.11 913 til Kr.12 057,-. En siste info bong (fire andeler a Kr.750 ) satt også som den skulle, og den betalte ut Kr.12 864,-.

I V4-spillet til samme bane suste de fleste V4-bongene inn, og prisene var fra Kr.500 (fire andeler a Kr.125) til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Disse betalte ut Kr.4 243 hver seg.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

Eskilstuna byr på en åpen og spennende V4-omgang i lunsjen, og dette kan fort gi meget bra betalt. Vi fant ingen klink banker i denne omgangen, og skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 5 Bonfire ÅS – Dette er egentlig en knallgod 3-åring, og den er betydelig bedre enn raden. Nest sist havnet den utvendig leder, trykket på, men rullet over i galopp i den siste svingen. Hadde da travet en lav 15-tid over mellomdistanse, og det etter å ha gjort all jobb selv. Feilfritt = da har denne en meget god sjanse!

V4-2 : 13 Spirou Skift – Her er det åpent, og det trenger ikke være feil å plukke med seg noen hester. Vår ide fikk lukene midt på oppløpet sist, og avsluttet fint med krefter igjen. Er entaktet, og det er egentlig ikke slike løp den skal ha. Møter riktig motstand nå, og med flyt på veien duger den. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 7 Reven Dejavu –
Et interessant løp venter, og heller ikke dette er helt lettløst. Hesten vi prøver oss med ser ut til å gå litt under radaren, men denne er god nok, og må passes. Satt i rygg leder på en elendig bane sist, og feilet med krefter igjen ca 250m fra mål. PASSES NÅ!

V4-4 : 13 Happy Romeo – Var nyklippet og fin etter pause sist. Så dog litt tung ut, og ble dessuten aldri kjørt med av gjestekusk Jari Åkerfeldt. Nå har den fått det løpet i kroppen, den blir enormt kuskeplusset med Jepson, distansen er den riktige, og her må man rett og slett være litt på vakt. PLUKKES MED PÅ ALT!