Gå til sidens hovedinnhold

Fyldige felter i sesongpremieren på Gøteborg galoppbane

Søndag er det sesongpremiere på Gøteborg galoppbane med fyldige felter og både V64 og V4 på menyen.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En særdeles innholdsrik søndag står foran oss. Sportslig er det Copenhagen Cup på Charlottenlund som uten tvil er søndagens sportslige høydepunkt. Den danske hovedstadsbanen byr samtidig på en flott internasjonal V75-omgang. Søndagen innledes dog i Gøteborg der det er sesongpremiere på Gøteborg galoppbane med en fyldig V64-omgang. Søndag kveld er det internasjonal V65 på Momarken med dobbel jackpot og hele 1 146 861 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om galopp. Det er sesongpremiere på Gøteborg galoppbane og som vanlig er det fyldige felter når det er galopp på denne banen. Merk at spillestopp er allerede kl 12.20 i V64. Når det gjelder V4-spillet, så innledes dette i V64-3 med spillestopp kl 13.06.

Søndag 16. mai er det sesongåpning på Gøteborg Galopp.
Vanskelighetsgraden på løpene er som vanlig stor på Gøteborg. Stort sett fyldige felter og åpne oppgjør er en gjenganger gjennom hele løpsdagen.

Elione Chaves har flere gode sjanser på søndag, og vi velger oss 3 Bacharach i V64-5/ DD-1 som dagens banker. Programraden skremmer ingen, men dette er en utpreget gresshest som har gått flere sterke løp på Gøteborg i fjor. 3 Bacharach blir også vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Fortsatt uvisst med Øvrevoll
Det drøyer dessverre med sesongåpning på Øvrevoll, og enkelte norske trenere tar turen til Gøteborg søndag. En av dem er Cathrine Erichsen, som kommer ut med en spennende 3-åring i V64-1. 4 Willow It Is leverte to gode innsatser mot veldig gode hester på Øvrevoll i fjor, og kan fort være vinneren av V64-1. Chaves på ryggen er heller ingen ulempe. Vi bankerspiller 3 Willow It Is på det aller minste V64-forslaget.

Chaves også i V64-6/V4-4?
V64 spillet avsluttes med et 14 hesters handicapløp, hvor vi igjen tror Elione Chaves har en god mulighet for seier. Patrick Wahl trente 2 Fury The Bullet har unnagjort årsdebuten, og stallformen til Wahl har vært veldig god i det siste. Hestens eneste seier har kommet på Gøteborg, og gress under hovene er bare et pluss. Handicapløp er uansett lumske saker, så på de to største V4-forslagene tar vi alle 14 hestene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.