Fylte ut feil – vant 42 millioner

(Scanpix)

Mann fra Sarpsborg satset 48 kroner på trav. Les den utrolige vinnerhistorien.

Vanskelige baneforhold og mange strykninger bidro til at lørdagens V75-omgangen på Forus i Stavanger ble av det svært vriene slaget.

Bare én kupong inneholdt de sju riktige tallene, og eieren kunne dermed stikke av med hele potten på 42 millioner kroner.

Vinneren leverte en såkalt Lynbanker til bare 48 kroner og satte kryssene basert på fødselsdagene til folk i familien.

- Dette er en helt utrolig historie. Vedkommende ønsket ikke å stå fram, men jeg har snakket med ham og kan bringe videre historien som førte til kjempepotten på nesten 42 millioner kroner, sier salgssjef Geir Langseth i Norsk Rikstoto til spillselskapets hjemmeside.

Da vinneren kom hjem etter å ha levert kupongen lørdag formiddagen, oppdaget han at han hadde fylt ut feil hester i den sjette avdelingen, men da var det for sent å endre på bongen.

- Da jeg ringte storvinneren, hadde han nettopp sjekket resultatene. Han var selvfølgelig utriolig glad, men overraskende fattet. Han skulle på julebord i kveld, så jeg tipper at vinneren får litt av en kveld, fortsetter Langseth.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

På spørsmål om hva han skulle bruke pengene til, hadde han ikke noe klart svar, men han sa at gevinsten skulle komme hele familien til gode. Det er nok mange som kan se fram til ekstra flotte gulegaver i år.

Norsk Rikstoto har en Jokerpott i bakhånd som settes i spill fra førstkommende lørdag. Dermed vil det være mulig å vinne minst 20 millioner kroner neste lørdag.

Nettavisens traveksperter har hatt en flott uke og spilt inn meget fine gevinster for leserne.

Les mer om det her: Nettavisens lesere vant 355 000 på trav

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!