Lerum med solide V65-tips i Bergen 13. februar - Kr.1 800 ble til Kr. 23 837!
Tipsene satt bra mellom de syv fjell denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for dem som tok rygg på den store bongen til undertegnede (Kr.1 800). Sylv Odin innfridde som dagens banker, og SJOKKET Rymix (5,2%) slo til som en ordentlig godbit. Utbetalingen for dem som tok rygg ble meget solide Kr.23 837,-. På Eksperten serverte vi også en ren V6 bong på samme størrelse (fire andeler a Kr.500), og den betalte ut Kr.37 558,-. Du tar vel rygg på våre tips fra Bergen?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Eskilstuna innleder V64-uken med en spennende V64-omgang. Vi har jobbet frem flere svært spennende objekter, og spesielt i DD-SPILLET byr vi på krutt! Når det gjelder dagens beste banker så kommer den ut i V64-3, og vi tror ikke at 7 Nappa Scar taper et løp som dette. Sitter normalt tidlig i tet, og siden skal løpet være over. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 1 Enge Lincoln – Er blitt åtte år, og er nok ikke glad i tøffe innledninger som sist lengre. Er veldig kjapp fra start, og selv om innersporet ikke er optimalt så skal sjansene være OK for at den kan beholde det. Trives dessuten å gå med sko, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. SPILLES!

V64-2 : 6 Gorgeous Eagle – Et svakt løp venter, og det skal ikke en veldig bra prestasjon til for å vinne et løp som dette. Gorgeous Eagle avgjorde enkelt sist, men fikk det også sydd opp da. Er nok den soleklart beste hesten, og fra springsporet er nok Mattias Djuse på hugget direkte. Veldig motivert favoritt. Bak denne er løpet VIDÅPENT. Husk at dette trossalt dreier seg om en helt fersk hoppe.

V64-3 : 7 Nappa Scar – Har et gaveløp foran seg i kveld, og normalt skal dette dreie seg om tet og slutt. Er nemlig LYNRASK ut med volte, og Ulf Ohlsson prikker nok starten som han skal. Fra tet får Nappa Scar gjøre akkurat som han vil, for det er ingen i dette feltet som har «MOT» i seg til å trykke opp noe fart. Selv om den ikke har vært helt på topp de to siste gangene så lar vi det stå til. DETTE ER NEMLIG EN SÆRDELES BILLIG OPPGAVE FOR VÅR BANKER!

V64-4 : 7 Åskar Hebre – Et svakt løp med ungdomskusker og voltestart. Vårt drag dukker opp i ny regi, og Micael Stjernström som nå trener har innledet året bra (38% seire / 3 av 8). Springsporet passer perfekt, og prikker kusken bare starten sånn noenlunde så kan det bli tidlig tet. Linus Lönn har også innledet året positivt (13% seire / 2 av 15), og dette ser i det hele tatt veldig riktig ut på forhånd. Hesten er dessuten ikke så verst, og den duger i et løp som dette. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 10 Toreador – Er en KANON i grunnlaget, og hadde vi kunne stolt fullt ut på den, ja, da hadde vi banket den. Blåste inn til seier sist, og imponerte stort da. Er dog ikke stabil, og ingen skal bli overrasket om den rører det til for seg igjen. Motivert, men… 2 Cuarto Käbb – Er det soleklare objektet her, og når vi la ut dette tipset hadde den kun 2,5% av innsatsene på seg. Spurtet strålende, og gikk HELPIGG i mål etter sene luker nest sist. Nå sist satt den for langt bak, men spurtet igjen bra, og det via femtesporet i den siste svingen. Vår klokke viste 12,4 s 400m med krefter igjen. Ligger veldig i skorpen, står endelig spormessig riktig til, og skal passes!

V64-6 : 14 Perfect One – Har vært tøft matchet på slutten, og den står altså med to smultringer. La deg dog ikke lure av det. Perfect One har nemlig vært bra, og er MILEVIS bedre enn de resultatene. Sist feilet den direkte, og tapte en god del. Spurtet sterkt i kulissene, var ikke tom over mål, og vi hadde 11,5 s 800m. Var da ute mot mye bedre hester enn dette, og det var den også nest sist. Klaffer det bare litt på veien nå, ja, da har denne form til å storskrelle, og den må passes!