Galopp med Chaves i hovedrollen

Elione Chaves.
Elione Chaves.

Toppjockeyen Elione Chaves rir Nettavisens V4-banker på Täby søndag. Nettavisen holder strålende tipsform og spilte inn over 300 000 kr lørdag.

Sportspills meny søndag:
V64 Romme: Millionjackpot med Lina Pergenius
V65 Jarlsberg: Steinseth er Nettavisens lykkemann
Oddstips 1: Nå må Liverpool bevise noe
Oddstips 2: Mancini har en tøff oppgave
Langskudd: Mer trøbbel for Atletico
Tippekupongen: Det lukter store utbetalinger

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisen eventyrlige tipsform sitter fortsatt i. Lørdag ble de klaff for hele 22 andelslag under V75-løpene på Bjerke (ca 14 000 kroner tilbake på hvert) og over 300 000 kroner innspilt. Totalt har Nettavisen nå rundet 2,4 millioner i gevinster siden 5. desember. Også i V5-spillet ble det klaff for samtlige spilleforslag lørdag, der vi lanserte sjettevalget 4 Kengu i V5-2 som vår tipsener. 1 842 kroner tilbake på det V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Søndag er det en ny meget interessant spilledag. På Täby skal det avvikles både V4 og V5 og Nettavisens galoppeksperter er som alltid svært påleste når det gjelder galopp. På Romme venter det hele 1.375.785 SEK ekstra i sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i Østersund fredag kveld. Og til sist venter det en herlig V65-omgang på Jarlsberg søndag kveld.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Åtte spennende galoppløp venter på årets siste galoppdag i Skandinavia. 5 Jimmy Cash i V4-1 og 10 Kasbhom (Elione Chaves) i V4-3/DD-2 har vist toppform i de siste startene. Vi tror klart mest på sistnevnte og bruker ham som banker på de flate bongene og i DD-spillet.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

http://cdn.rikstoto.no/expert/availableGames/00723?&productPackage=V5A&date=2014-12-21&raceDayKey=L1_NR_2014-12-21


I V5 er det mer åpent enn det pleier å være i V5-spill etter et V4-spill. Det er ikke så store felter, men vi tror likevel det kan gi god utbetaling. Araberen 6 Celistar i V5-4 var aktuell etter et godt kval-løp, men er blitt strøket lørdag kveld. Derfor spiller vi uten banker i V5.