Galopp med utbetalingsgaranti

Toppjockey Elione Chaves er selvsagt på plass på Täby onsdag.
Toppjockey Elione Chaves er selvsagt på plass på Täby onsdag.

Onsdag er galoppen igang igjen på Täby, og Nettavisens galoppeksperter elsker den banen.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Onsdagen preges av at galoppen endelig er tilbake igjen og heretter er det galopp som gjelder i V4-spillet om onsdagene. Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har ligget i vinterdvale den siste måneden, men var igang igjen sist søndag på Jägersro galoppbane.

Täby galoppbane er altså tilbake igjen denne onsdagen og utbetalingene er nesten alltid høye på denne banen. På de siste tretten V4-omgangene som er avviklet på Täby har V4-utbetalingen hele åtte ganger vært over 10 000 kroner og den laveste utbetalingen av de 13 rundene var på 1 904 kroner. Det BLIR ALLTID penger på Täby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vurderinger av Birger Christensen og Morten Olsen:
Etter syv søndager med løp i vinter, er det nå start på den "ordentlige" sesongen. Før vi får sett en del hester i løp, er det alltid vrient å vurdere dem. Trenerne er positive, noen av dem kanskje litt for positive.

Onsdag er det årsdebut for 40 prosent av hestene i V4. Vi prøver med duoen 5 Any Questions og 6 Marius Federigo i V4-3 på de største forslagene. Førstnevnte er lite startet og møter enklere motstand enn vanlig, mens Marius Federigo har en solid spurt. 5 Any Questions bankerspilles på forslagene her på Nettavisen og i DD-spillet, mens på de største forslagene på Eksperten så betaler vi også for 6 Marius Federigo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vår favorittduo i V4-2 er 2 Theocritus og 3 Sabre Light. De har hatt formtall på sitt beste på 92 og 84, så de skal bare vise ørlite grann av gammel storhet for å vinne nå.

I V4-4 er det så åpent at vi helgarderer på alle spilleforslagene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.