*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Galopp på favoritten?

Björn Goop kjører i Åmål i formiddag og han har vinnersjanser i samtlige V4-løp. Foto Hesteguiden.com

Storfavoritten i V4-1 har aldri travet feilfritt løp i Åmål. Klarer hun å stokke beina inn i den første svingen når grensebanen sesongdebuterer tirsdag?

08.04.14 10:27

Vi er nødt til å dvele litt ved fantomprestasjonen til norskfødte Support Justice på Mantorp i går. Her har Norge virkelig fått en potensiell internasjonal stjernetraver. Seieren i går var ikke bare innbringende for kretsen rundt hesten. Kurt Leirvåg lanserte Support Justice som DD-banker og DD-oddsen ble formidable 76,85. De som leverte hans minste DD-forslag (innl.pris kr 200) kunne kvittere ut 3842 kroner. De som leverte det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) kunne kvittere ut voldsomme 7685 kroner.

Tirsdagen byr som vanlig ikke på hvile for de travinteresserte. Åmål fyrer av med lunsjtrav kl 12.20, før Drammen overtar kl 13.37. Momarken er arena for kveldens V65-omgang med spillestopp kl 18.30, mens Östersund er V64-arrangør. Første avdeling i det spillet sendes som vanlig avgårde kl 19.08.

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten.

I V64-1 på Åmål i formiddag kommer spillerne etter alt å dømme til å flokke seg om 4 Eloise som storfavoritt. Den seks år gamle hoppa årsdebuterer og har en fin oppgave på papiret. Hun er svært hurtig fra start, og sprint skal passe som hånd i hanske. Likevel velger jeg å gardere.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under. Artikkelen fortsetter nedenfor.

HTML EMBED


Det er nemlig slik at Eloise har gjort to starter på den veldig spesielle Åmål-banen (kun 800 meter lang og krevende svinger). Begge gangene er det endt med galopp. Jeg synes dermed det er all grunn til å spekulere på at det går i ball for hoppa også denne gang, særlig når det finnes startraske hester på alle kanter. Årsdebut er ytteligere et usikkerhetsmoment, selv om treningsrapportene er positive.

Jeg velger å spille en bankerfri variant også i dag, men en dobbelbanker har jeg. I V4-4 jager 2 Global Patriot sin tredje strake seier. Den første var ikke så veldig imponerende, men sist avviste han regelrett den inntil da ubeseirede Zirkon Hoss. Fra annetsporet er teten innen rekkevidde igjen, men det er ikke helt gitt at han kommer seg forbi 1 Tortens Prince om Björn Goop trykker gassen i bånn bak sistnevnte. Uansett bør Tortens Prince i værste fall få et fint løp bak favoritten. Jeg dobler derfor i siste avdeling. 7 Karma Augustinu blir en del vurdert, men når valget står mellom Björn Goop i innerspor og amatøren Jan P Andersson (62) - som inntil nylig ikke hadde vunnet løp på fire sesonger - fra et sjanseartet sjuendespor, ja da velger jeg Goop.

Husk at du beholder hele gevinsten om du leverer et av forslagene i boksen under. Artikkelen fortsetter nedenfor.

HTML EMBED


Olav Mikkelborgs 4 Midnight Ås har en interessant oppgave i V4-3/DD-2. Normalt er det ingen som nekter ham teten, og sprintdistansen er midt i blinken. Det er svært lenge siden Midnight Ås var ute på sprint. Når han nå har fått to løp i kroppen, gir jeg ham en sjanse på DD-forslaget.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag