Galopp så det suser i totoen

Toppjockey Elione Chaves har en rekke vinnersjanser på Täby onsdag.
Toppjockey Elione Chaves har en rekke vinnersjanser på Täby onsdag.

Nettavisens galoppeksperter er i storform og tok hjem over 140 000 kroner i helgen. Onsdag er de på nye tokt på Täby.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Onsdag er det galopp og trav som står på menyen. På Täby galoppbane skal Nettavisens galoppeksperter følge opp helgens strålende Øvrevoll-suksess, mens Bjerke travbane byr på en usedvanlig krevende og spennende V76-omgang.

Fredag var Nettavisens galoppeksperter i storform under V5 og V4-løpene på Øvrevoll. med pene 8 855 kroner i V5-utbetaling og 6 108 kroner i V4-utbetaling ble det fullklaff for det største forslaget i begge spillformene og sammen med en god del Eksperten-andelslag som også gikk inn ble det totalt drøye 80 000 kroner innspilt på det som har vært en eventyrlig lykkebane for Nettavisen i 2014.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenDen formen holdt seg søndag da Øvrevoll påny avviklet både V4 og V5. Det mellomste spilleforslaget i V5 ( innl.pris kr 405) suste inn med fem rette til meget pene 4 877 kroner i utbetaling. Sammen med 10 andelslag på Eksperten ble det nye 60 000 kroner innspilt og dermed har Birger Christensen og Morten Olsen spilt inn over 140 000 kroner på Øvrevoll i helgen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi har en meget hektisk fredag foran oss med både trav- og galopp på menyen. Som vanlig er det Solvalla som starter fredagen med både V65 og V4-spill. Litt senere på ettermiddagen er det duket for nytt ettermiddagsstevne på Øvrevoll som kan friste med både V5 og V4. Til kvelden er det stor jackpotomgang i V65-spillet fra Jarlsberg, der det venter 548.137 kroner ekstra i sekserpotten. Enda mer jackpotpenger er det på Umåker, der det ligger voldsomme 1.894.699 SEK ekstra i sekserpotten.

Nettavisens galoppeksperter melder om en utfordrende menyer innenfor både V4 og V5-spillet på Täby onsdag. 

Vurderinger av Birger og Morten
Onsdagens V4 er ikke av de letteste. 1 Mr David er nok på sitt beste en vinner av V4-1, men er litt ujevn i prestasjonene. I juni slo han Ragazzo, og siste start i Gøteborg var helt ok. Men som sagt, helt til å stole på er han ikke. Vi velger uansett å bankerspille på kupongforslagene her på Nettavisen.

Vi har også god tro på 7 Harmonia i V4-2/DD-1. Møter litt enklere lag enn vanlig, men har ikke vunnet så langt i år. På Eksperten vil vi uansett bankerspiller 7 Harmonia på noen andelslag, da vi vekter vinnersjansen til Harmonia til å være nesten like stor som for Mr David i V4-1. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Det aller mest vriene løpet å lese på forhånd, er V4-3. Der trodde vi på 13 Red Haarth, men etter at hun ble strøket, ble det helgresk.

V5-omtaler:
V5-spillet onsdag på Täby er ikke av det aller letteste slaget. Vi endte opp med en duo i V5-5. 10 Cubero får på seg blinkers og har stigende form. Chaves på ryggen er alltid gunstig, og sjansen er bra Vi må imidlertid ha med 5 Echippus. Formkurven peker rett vei, og Jacob Johansen rir i flytsonen. Både i V5-1 og V5-2 er det mulig å gå tynnere enn vi har gjort, men favorittene er ikke til å stole på.