Gå til sidens hovedinnhold

Galopp til vorspiel

På en søndag med en glitrende V75-omgang fra Eskilstuna, byr vi på galopp fra Jägersro i Malmø til vorspiel.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndag er det som kjent pengestinne Breeders Crown-finaler på Eskilstuna, og ekstra V75 fra Sverige med 24 millioner kroner til en eventuell alenekupong. Fire Breeders Crown-finaler danner ramme for V75-løpene der og slk vi vurderer omgangen må dette være en av årets mest interessante V75-omganger og Nettavisen har således allerede gjort en rekke andelslag tilgjengelige på Eksperten.

Klikk her dersom du ønsker å direkte til Nettavisens V75-meny på Eksperten

Men før den tid skal vi altså gjennomføre en svært spennende V4-omgang fra Jägersro galoppbane i Malmø og Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen satser på å gjenskape sist søndags voldsomme V4-suksess på Täby. Den søndagen ble det 26 642 kroner tilbake for de som fulgte guttas 864 kroners forslag her på Nettavisen.

Vurderinger fra Birger Christensen og Morten Olsen
Denne søndagen er det kun V4-spill fra Jägersro galopp. Selv om ikke feltene er så store, kan det fort bli en brukbar utbetaling. Vi prøver oss med 1 Certo Cito i V4-3 på spilleforslagene her på Nettavisen. Certo Cito har bare startet seks ganger og viser fremgang for hver start. Sist gikk han samme distanse som han går søndag og var bare nese fra seieren. Vi tror på flott vinnersjanse søndag og bankerspiller.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Luringen heter 4 Otama Toyboy i V4-4. Har ikke vunnet i år, vant tre ganger i fjor. Viste form sist på Øvrevoll, en reise som tur-retur er på 100 mil.

Innleveringsfrister Jägersro galopp
V4 kl. 12.45
DD kl. 13.05

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken