Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

V75-omgangen på Momarken er naturligvis lørdagens store sportslige og spillemessige høydepunkt. Men lørdagen byr også på galopp fra Klampenborg og lørdag kveld venter det en stor internasjonal V65-omgang på Vaggeryd.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Klampenborg som både byr på V4 og V5. V4 er først ut i kveld med spillestopp kl 14.00, mens V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 15.15.

Det var ettermiddagsgalopp på Jägersro fredag, og selv om det ikke ble de store utbetalingene i V4-spillet med 1 752 kr i utbetaling for fire rette, ble det klaff for samtlige V4-forslag.

Det ble betydelig mer futt i V5-utbetalingen på Bro Park onsdag.

432 kr ble til 8 492 kr i V5 på Bro Park onsdag 30. juni
Våre galoppeksperter varslet om høy vanskelighetsgrad i de tre første V5-løpene på Bro Park i V5-lunsjen og traff meget godt med de vurderingene. To sjettevalg og ett tolvtevalg vant, mens det ble favorittseire i de to siste V5-løpene. V5-forslaget med innl.pris på kun 432 satt som et skudd og betalte tilbake meget flotte 8 492 kr. På Eksperten ble det fullklaff for samtlige 11 andelslag, totalt var det 29 kuponger som fikk fem rette og over en tredjedel av disse var altså Nettavisen sine.

Klampenborg har vært en suksessbane for våre galoppeksperter i år med en rekke flotte gevinster, senest 11. juni.

Kr 1 296 ble til kr 14 222 på Klampenborg fredag 11. juni
Ingen førstevalg og ingen andrevalg vant i fredagens V5-omgang på Klampenborg og kun åtte kuponger kom helskinnet gjennom. Våre galoppeksperter hadde to av disse på Eksperten. Andelslaget med fem andeler a kr 300 (innl.pris kr 1 296) fire andeler a kr 500 (innl.pris kr 1 728) satt begge klokkerent og betalte altså tilbake storfine 14 222 kr.

Lørdagens løp på Klampenborg er en fin oppvarming til danskenes kvartfinale mot Tjekkia i Fotball-EM senere på kvelden.

Når det gjelder V4-spillet tror vi 1 Great Basin i V4-2 er en sikker vinner. Great Basin ble sjette i sin siste start, men det var i Dansk Breeders Cup,hvor motstanden var knallhard. Før det vant han lett årsdebuten, og motstanden skremmer ikke nå. Vi bruker 1 Great Basin og dyktige Oliver Wilson som vår V4-banker på KLampenborg lørdag.

V4-1 er et toårsløp med 10 startende hester. Kun en hest har gått løp før, og vi garderer bredt.

V4-4/V5-1 tror vi mye på en trio. 2 Gold Devisor, 3 Never Gone og 5 Sir Churchill har alle vist meget god form i motsetning til flere av konkurrentene i løpet. Spesielt ble vi imponert over avslutningen til 5 Sir Churchill sist. Den fløy nedover oppløpet og slo gode hester.

Når det gjelder V5 avslutningen tror vi vi har funnet fram til dagens mest spennende spill. 13 Switchman har vi veldig god tro på tar seg av V5 finalen. Var ute sist på Gøteborg og innkasserte en fin tredjeplass bak to gode konkurrenter. Gjentar 13 Switchman den prestasjonen tror vi han legger dette feltet bak seg. 13 Switchman bankerspilles på tre av fire V5-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.