Galoppfesten fortsetter?

Elione Chaves har fine vinnersjanser på Täby onsdag.
Elione Chaves har fine vinnersjanser på Täby onsdag.

Nettavisens galoppeksperter holder strålende tipsform. Onsdag jakter de flere gevinster når Täby galoppbane byr på V4 og V5.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en herlig onsdag foran oss med galopp fra Täby og en gnistrende jackpotomgang i V76-spillet fra Bjerke travbane. Norsk Rikstoto har lagt hele 1 027 200 kroner til kveldens sjuerpott i en omgang som nesten garantert gir flott utbetaling.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Rolf Lerum lanserte en herlig V65-banker på Momarken tirsdag i form av 2. valget 1 Mjølner Tore i V65-2. Dessverre klarte han ikke fange sjokket 7 Mørtvedt Edel i V65-6, men likefulltt ble det strålende gevinster. Det mellomste forslaget her på Nettavisen (innl.pris 480 kroner) inneholdt fem femmere og når fem rette betalte ut 2 169 kroner, ble det herlige 10 845 kroner tilbake på disse. Totalt ble det ca 150 000 kroner innspilt på Momarken.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Her skal det handle om galopp fra Täby galoppbane i Stockholm og Nettavisens galoppeksperter holder strålende tipsform om dagen. Søndag ble det flott treff på Jägersro galoppbane og nye 40 000 kroner innspilt. 

Vurderinger av Birger og Morten:
Vi spiller bankerfritt i V4-spillet, og går tynt i V4-1. Storfavoritten 6 Ashbina er blitt strøket i V4-1 og dermed må vi sjanse litt og lanserer 4 Kalendar Girl som banker på det minste V4-forslaget. På de større forslagene betaler vi også for 1 Madame Esprit som nå kommer til å bli ganske klar favoritt. 

Dette er ikke et stensikkert lås, men med tre krevende avdelinger etterpå, må vi gjøre et valg. V4-3 og V4-4 er harde nøtter, og særlig synes vi den siste avdelingen er tøff. 15 River of Dreams blir nok nokså klar favoritt, men deretter er det vidåpent.

I V5 prøver vi med en banker i første avdeling. 2 Macrina imponerte med en sterk spurt i debuten, og feltet nå ser ikke sterkere ut.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.