Galoppfesten fortsetter

Vi har et strålende V4-spill i vente fra Täby denne søndagen.
Vi har et strålende V4-spill i vente fra Täby denne søndagen. Foto: hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter holder strålende tipsform og gevinstene hagler inn. Søndag er de på nye gevinstokt på Täby galoppbane.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en strålende trav- og galoppsøndag foran oss. Det hele starter med V4 og V5-spill fra Täby galoppbane før Bollnäs starter en gedigen jackpotomgang i V64-spillet der det ligger hele 1 200 000 SEK ekstra i sekserpotten. Deretter venter det en flott V5-omgang fra Harstad, før Biri overtar med V65 her hjemme søndag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det har vært eventyrlig flyt for Nettavisens galoppeksperter gjennom hele 2014 og fredag var gutta på farten igjen på Øvrevoll. Det aller minste V5-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 2 580 kroner. I V4-spillet ble det klaff for det største spilleforslaget og flotte 14 940 kroner i utbetaling. Totalt ble det nesten 90 000 kroner innspilt på Øvrevoll fredag. Søndag for fjorten dager siden ble det som kjent klaff for samtlige spilleforslag i V64-spillet fra Jägersro galoppbane og innimellom har det vært flere andre gevinster i tillegg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Täby:

V4: kl.12.45

DD: kl.13.05

V5: kl.14.10

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Birger Christensen og Morten Olsen byr på følgende til løpene på Täby denne søndagen:

Vi har ikke maktet å finne noen banker i V4. Dog har vi litt tro på at et par av våre doble utganger kan holde. Av totalt 16 norske starthester er muligens Funinthesand i V4-2 og Mai Pen Rai i V4-3 de aller skarpeste. Sistnevnte har Niels Petersen god tro på etter to fine prestasjoner på Øvrevoll. Dessuten kan toåringen reagere på en flat sandbane på Täby, mener Niels.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5 er det både hekkeløp og steeplechase. Mange liker å dekke slike løp godt i tilfelle favoritten skulle falle. Faktum er imidlertid at hinderløp vinnes ofte av favoritten, så vi tror mye på Lataradud i V5-2 og Symphonias Wilmar i V5-4. Vi tar kun med en motstander til hver av favorittene, for uten uhell er det nokså stor klasseforskjell på hestene.