Game set and match?

Foto: hesteguiden.com

Arena, spor og distanse er midt i blinken, og da banker vi et spenstig fjerdevalg!

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Vi syntes heller ikke at dagens konkurrenter holder all verdens klasse, og da forsøker vi oss på 1 Game Over Land i V5-2 i en spennende rebus i kveld. Cigar Bar-sønnen er trolig ikke best på kapasitet, men fra tet på dagens arena tror vi 3-åringen skal ha solide sjanser til å kunne avlegge sitt maidenchip.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Bjaaland-traveren har stått vanskelig til i stort sett alle sine løp så langt i karrieren, og når vi så hvilke kvaliteter fjerdevalget i spillet hadde fra start i den tredje siste starten (åpnet i 14-fart utenpå Olaf) tror vi det skal godt gjøres å hente en lengde på ham ved denne anledningen.

18-prosenteren avsluttet flott til tredje bak V65-vinner Cabana Boy i den siste starten på fine 17.2 full vei, og det er etter vårt skjønn klart enklere i mot for vår spenstige banker for dagen denne gangen.

Utfordrer storfavoritten?
Vi støter på en relativt tung favoritt i form av 10 Xbox Hornline i den fjerde avdelingen, og uten alt for mye strul på veien (litt kinkig spor i Drammen dette) skal den formtoppede Victory Abroad-sønnen tilmåles solide vinnersjanser. 5-åringen stod for en strålende innsats til tredje i et V75-løp i den siste starten, og dagens lange distanser takler Hagebø-traveren ved full form (dog ikke den beste).

Annonse: Øivind Grøstad på en ordentlig frekk V5A-banker og på et sjokk i DD-2

Absolutt toppform holder også 3 Spirit Of Gulema, og da snakker vi om en underspilt 12-prosenter! 7-åringen var en bunnsolid toer (ble brukt hardt flere ganger underveis) bak gode Relax Jet foran sulky i den nest siste starten på dagens distanse, og teten kan være innen rekkevidde med startkjappe Vidar Hop i vogna (og den posisjonen er som kjent gull verdt på dagens arena).

Nettavisens spilleforslag til V5A-rebusen på Drammen kan du få kjøpt her!

Øvrige vurderinger
V5-1: Et litt kultent 3-årsløp for kaldblodshester innleder denne rebusen, men vi mener at fire hester hever seg noe over mengden. Dersom angrepet times riktig på 8 Mørtvedt Edel tror vi Grinder-traveren speeder ned denne gjengen her til slutt, og da snakker vi om en litt for lite spilt 14-prosenter! 3-årshoppa satt bom fast i den nest siste starten, mens Lome Elden-datteren tok seg en kraftig siesta ut i oppløpet på Bjerke i den siste starten (dog fin fart igjen siste 100). Vi tror ikke hun var sliten ved den anledningen, og vi tilskriver den oppførselen mangel på rutine (ble sendt til tet, og det så hun ikke ut til å skjønne mye av).

Mandagens oddstips: Vi satser på offensive Brasil

En oppløftende innsats til sølv på 36.2 etter terrengtap innledningsvis leverte 1 Kengu i debuten for Geir Flåten, og den offensive formkusken vil nok gjøre et forsøk på å lede rundt om med Moe Odin-sønnen. Vi syntes ikke 12 Gode Tider var mer enn hun måtte være ved triumfen på 34.2 i den siste starten etter litt pause, men løp i kroppen kan ha gjort godt. Veldig fin kapasitet er det på 14 Gomnes Dona, og det kan være en fordel at den noe hissige frøkna står alene på 40 meter tillegg.

V5-3: Vi støter her på et forferdelig løp for varmblodshester med lite startpoeng å vurdere, og vi tar av oss hatten for de av dere som klarer å resonere seg frem til vinneren av dette løpet. Vi klarer det i hvert fall ikke, og helgarderer på samtlige spilleforslag. Det er egentlig ingen av disse tolv deltagerne som fortjener blekk, og da er ingen nevnt og ingen glemt.

V5-5: Litt småskummlt også i dette løpet, men i kraft av sporet setter vi 2 Becky`s Joy fremst. Den startkjappe Staro Showbiz-sønnen gikk etter vårt skjønn kun et løp på det jevne i et V75-løp i den siste starten, men løp i kroppen etter litt pause kan ha gjort godt.

Kvalifiserte seg til selveste Derby gjorde 1 Shaman Star M., men vi er litt redd for at det kan bli galopp inn på den første svingen i et forsøk på å forsvare sitt innerspor (og 4-åringen har så langt i sin karriere ikke gått feilfritt på en 800-meters bane). Dahir De Prelong-sønnen har ikke vunnet løp så lang i år, men i en feilfri utgave kan det fort gå veien i kveld.

To outsidere finner vi form av 5 Jobie Brodda (på vei opp i form) og 7 Joleen (veldig positiv til sølv på flotte 15.2 sist, og det er neppe noe minus med Lars A. Kolle opp i vogna i kveld), og da har vi nevnt de fire hestene vi har mest tro på i dette løpet.

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 96, 384 og 1200 kroner (abc-system over tre bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Drammen
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.30 (løp 8-9)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen gratis på www.rikstoto.noi kveld!