Gave til Bo

Foto: hesteguiden.com

Bo Westergård sender ut en rekke spennende hester på Sørlandet i kveld, og vi har ståltro på at dansken sitter bak en klink vinner i form av Odessa La Marc.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Vi synes A-rebusen ser meget spennende ut på Sørlandet i kveld, og dagens soleklare holdepunkt mener vi 4 Odessa La Marc skal være snakk om i finalen. Den flotte Love You-datteren bokføret en enkel seier på 19.0 full vei i den siste starten, og den storvokste hoppa har garantert gått kraftig fremover på form med det løpet innenfor vesten etter lang pause.

Vi synes dette lignet en riktig blåser når vi så 5-årshoppa på Bjerke 2. juni i fjor, og etter en tøff 12-åpning på det løpet måtte Westergård-traveren til slutt gi seg oppunder mål for en meget opplagt Gittan Pride til sølv på fine 16.3 full vei. Med det løpet friskt i minne kan vi vel nesten utstede tetgaranti i kveld, og mot konkurrenter som så langt ikke har vist all verden har vi veldig god tro på at favoritten legger på til sin andre strake.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Blitt vel stor favoritt?
Ja, hele vårt oppsett i kveld er myntet på at 6 Flyveren i V5-1 kanskje ikke er en så sikker vinner som prosentene i spillet skulle tilsi, og vi mener det er vel tøft å spille opp den urutinerte Lome Kongen-sønnen til en 92-prosenter med kun et løp på baken. Etter å ha åpnet på 40.0/37.0 innledningsvis i debutløpet gikk 5-åringen unna til en enkel seier til slutt på 34.3 full vei, men klassen på det løpet var svært svak. Nå støter Tjomsland-traveren på langt bedre motstand, og vi syntes bred gardering er på sin plass i et løp som etter vårt skjønn ser vidåpent ut.

Annonse: Grøstad/Lerum med pangtips på Leangen lørdag og over 40 000 kroner innspilt. Sjekk tipsene til Sørlandet i kveld

En hest som ikke er rørt i spillet med sine lusne 1 % er 13 Rinde Kos, og det forstår vi lite av. Troll Kos-sønnen var ikke som best i de siste startene før pausen, men nå kommer den kapable 6-åringen tilbake etter litt pause med nyladede batterier. Kristensen-traveren gikk et veldig fint løp til tredje på 34.0 full vei etter et tøft løp utvendig på sisterunden i den fjerde siste starten, og dagens kusk Magnus Helland har jo da også tidligere vunnet med vårt dype drag i løpet på nettopp dagens arena på fine 32.5 full vei i et løp i mai i fjor.

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Sørlandet har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 432 og 1220 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Sørlandet
V5A kl. 18.00 (løp 2-6)
V5B kl. 19.00 (løp 5-9)
DD kl. 20.00 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Sørlandet gratis på www.rikstoto.no i kveld!