Gave til fem ganger pengene?

Foto: hesteguiden.com

Det er ikke ofte vi finner verdi i en Dagens Dobbel til drøye fem ganger innsatsen, men i kveld tror vi favorittene enkelt innfrir.

Klikk her for å se våre DD-forslag.

Vi kan vel trygt slå fast at Tor Wollebæk ikke har vært i sitt ess i de to første løpene han har sittet bak 7 Odins Kjempe i år, og Stange-bonden er nok innstilt på å reise kjerringa i DD-1 i kveld. I årsdebuten fant ikke den vanligvis oppegående kusken det for godt å spytte snusen og angripe før toget var gått, og i den siste starten benyttet han seg av en krysstakling av en konkurrent med det resultatet at en disk ikke var til å unngå. I kveld tror vi det blir full gass med Moe Odin-sønnen som inntil i år nesten ikke viste hvordan det var å tape travløp, og at Haakenstad-traveren som så strålende ut i den siste starten viser frem en 23-tid på en fin bane som det ligger an til å bli er vi ikke det minste tvil om. I så fall ser konkurrentene kun bakskoene av 5-åringen, og vi tror bestemt at årets første triumf blir bokført i dag.

Speeder de enkelt ned?
Favoritten i DD-2 viste under fjoråret ekstreme kvaliteter, og 11 Santana Ås innledet året på beste vis med å speede inn til en enkel triumf etter et fint ryggløp underveis på fine 15.6 under relativt krevende forhold. Spotlite Lobell-sønnen ble matchet i knalltøffe lag hele veien som 4-åring, og hevdet seg strålende stort sett hele tiden med bl.a. å sette sin rekord på solide 11.5 som en sterk toer bak kanonen Rune U.S. 5-åringen er eksepsjonell fra start, og derfor ble det også ofte mange løp i tet. At Horpestad-traveren er vel så effektiv bakfra så vi i den siste starten, og dagens konkurrenter tror vi den superspeedige krabaten enkelt legger bak seg nedover Momarkens lange oppløp med noenlunde posisjonsflyt underveis.

Favorittkombinasjonen gir i skrivende stund kl. 13.30 drøye fem ganger pengene, og den oddsen mener vi er spiselig syv dager i uken på to klasse-hester på vei mot absolutt toppform.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to Dagens Dobbel-forslag på hhv 100, 200 og 400 kroner.

Kjøp en bong og se løpene på nrk.no nett-tvi kveld.