Gaveløp for spesialsprinter

Foto: hesteguiden.com

Stålform, samt optimale forutsetninger, gjør sitt til at vi ikke garderer Fine Carre i Drammen i ettermiddag.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Det er imponerende hvordan Tor Olaf Halle har klart å holde formen på 4 Fine Carre over en lang periode, og i V5-4 leder etter alt å dømme Alf Palema-sønnen rundt om. 8-åringen satt fast i den nest siste starten på Bjerke, mens i Sverige på torsdag fikk den slitesterke krabaten fjerde på flotte 12.4, i et løp svært gode Brioni var en vinner på sterke 11.5 Vår soleklare banker for dagen tenner gjerne litt ekstra til etter et løp med pisken (vant to løp direkte i august i fjor etter et løp i Sverige), og vi tror dagens konkurrenter må konsentrere seg om å erobre sølvet.

Tre hester gjør opp
Vi satser i hvert fall på at tre hester i flotte spor gjør opp om den gjeveste sjekken i den andre avdelingen, og en naturlig favoritt er 3 Queen Rythm. Uronometro-datteren gjorde sine saker meget bra før litt hvile, og 5-årshoppa rapporteres å være vel forbredt til dagens dyst. En spennende start i ny regi gjør kapable 1 Blue Piper, og 5-åringen bør vurderes tidlig sammen med ulykkesfuglen 2 Delicious Queen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Øvrige vurderinger
V5-1: Vinnerkandidatene er mange i dette sprintløpet, og vi garder bredt. Klart bedre enn raden er 5 Mijomi, og når Asbjørn Mehla setter seg opp bak Kjøstad Jo-datteren ser det unektelig litt spennende ut. 6-årshoppa har vært ute i tøffe løp nå på slutten, og det skal bli interessant å se hva Sørum-traveren kan prestere på dagens distanse.

V5-3: Fryktelig ruglete, og det kan fort komme en smell. På kapasitet er det neppe noen som matcher 6 Shaman Star M., men Dahir De Prelong-sønnen finner på mye rart. 3-åringen viste dog litt av det som bor i ham i den siste starten, og dagens lange distanse, samt startmetode, tror vi bare er en fordel for Bjærknes-traveren.

V5-5: Vinnerviljen er her ikke spesielt fremtredende hos noen av hestene, men det er derimot galoppen. De femten deltakerne tyr nemlig til feil gangart titt og ofte, og vinneren er ikke lett å spå. 5 Sorbest har nå fått et par løp i kroppen etter litt pause, og Krembest-sønnen skal normalt være av de bedre her. 8 Stumne Blikk ble matchet i tøffe lag før litt pause, og den kapable Sokna Troll-sønnen bør vurderes tidlig i et løp som dette.

Ekspertforslag
Til V5-løpene på Drammen har vi satt opp tre V5-forslag på hhv 120, 360 og 1038 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag til 100 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

PS!Legg merke til at det er tidlig stevnestart i Drammen, og innleveringsfristen for V5-spillet er kl. 15.07!

Kjøp en bong og se V5-løpene fra Drammen på nrk.no nett-tvi kveld!