Gavepakke for H.G. Elessar

Søndag har H.G.Elessar sin enkleste oppgave på to år. Motstanden er alt annet enn skarp og hingsten blir vår klokkeklare banker.

Klikk her for å se våre V5-forslag

2 H.G. Elessar (V5-3B) var blant de aller beste i sin årgang som treåring og fireåring. Pål Even-sønnen kunne blant annet smykke seg med en knallsterk andreplass i selveste Derby. Årsdebuten han gjorde på Biri sist var av det positive slaget. I dag møter han konkurrenter han skal slå ni av ti ganger. Vi kan ikke spille imot.

Fotballlegende med vinner i V5-1B?
Ungdomskuskene setter hverandre i stevne i V5-1B. 4 Strasbourg ble annen bak gode Edenhof i den nest siste starten. Sist ble fireåringen toer bak suverene Quillity's Desperado i V75. Strasbourg har en flott oppgave. Hesten til fotballegenden Tom Lund blir vrien å slå. 2 Blue Question står gunstig til. Han har hatt en lengre pause, men har såpass fine kvaliteter at dette kan gå veien. 9 Narrow Hall er ingen vinnertype, men formen er på plass. 6 Amazing News er bra på sitt beste. Har hatt løpspause og kan trenge løpet. Vi synes likevel det er på sin plass å advare litt for Super News-sønnen som viste fin klasse ved enkelte anledninger i fjor som treåring. 7 Giant Shareholder er ikke sjanseløs om han kommer rett inn i løpet.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her


V5-2B er i likhet med foregående avdeling nokså åpen. Den beste hesten er utvilsomt 12 Ramstad Loke. Holder usikker form for tiden og galopperer mye. Eirik Høitomt sitter opp i dag og han er en ekspert i å holde denne type hester i trav. 3 Ølmer er rask, men upålitelig. Reiste i galopp i påsken. Holder han seg i skinnet kan han lede fra start til mål. 6 Stumne Sirius er en annen hest med galopplyst. Her er det heller ingenting i veien med farten. Ellers finnes det mange outsidere i dette løpet. Vi garderer rimelig bredt, men er man frekk kan han ta en sjanse på at Ramstad Loke går feilfritt. Da er det neppe noen som kan beseire sønnen til Moe Odin.

Vinner feilfritt
Favoritt i V5-4B/DD-1 er hyperkapable 7 Mjølner Faks. Han var strålende i V75 i Bergen sist. Leverer han i nærheten av den prestasjonen er han en klar vinner. Til å stole på er han ikke. 5 Rinde Kvikken galopperte seg bort i Skien i påsken. Gangen før solgte han seg dyrt mot stallkameraten Vestpol Faxen. 1 Fin Fyr gjør fine prestasjoner hele tiden. Kan få et drømmeløp nå.

V5-5B/DD-2 tilhører muligens en feilfri 10 Gigant O. Dette er en meget bra hest på sitt beste. Han var ikke til sin fordel i den siste starten, men stiller i en forbedret utgave i dag. 6 Rita Sensation er god nok, men det virker som om hoppa galopperer hver gang det virkelig gjelder. Hun skal hjelt klart regnes i sammenhenger som dette. 5 Ysvink ble annen bak Made By Lendalund nest sist, mens han var i galopphumør forrige gang. God nok på sitt beste.

Klikk her om du vil se våre V5-forslag. Ønsker du vårt DD-forslag kan du taste her .