PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Prix d'Amerique-sendingen i dag begynner klokken 11.45

Det er altså dobbel V75-JACKPOT denne søndagen, og over 6,7 millioner ligger ekstra i premiepottene. Omgangen som venter er svært spennende, og nesten som vanlig på skrellbanen Axevalla er det ikke helt lettløst. Vi banker 4 Unico Broline (V75-4), og 8 Mirakel Håleryd (V75-6) på de flate bongene. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 6 Global Countess – Flere av disse har møtt hverandre på slutten, og det er fakta svært jevnt blant de fem første på ranken. Ideen går fort litt under radaren, men den vil dra stor fordel av det lange oppløpet, og er meget giftig om den får smyge med i rygger. Fikk et helt feil opplegg sist, og det løpet kan man bare se bort fra. Gangen før feilet den fra et trangt spor i volten, men viste 12,2/1900m etter galoppen, og var meget god. Har nå fått to løp i kroppen etter den kom inn på stallen til Hanna Lähdekorpi, og får hun bare til styringen så duger denne i et løp som dette. PASSES!

V75-2 : 10 Waitingashell – Dette er en hest vi liker, og den er svært spillbar mot en overkommelig gjeng. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og har vinnerform i kroppen. Den ble sittende fast nest sist, mens den var løpets moralske vinner sist. Distansen er kun et pluss, og med tempo skal ikke denne bli enkel å stå i mot. Kan fakta være en banker for de som ønsker å spille mot de riktig store jackpotkronene. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 12 Myllkärrs Medusa –
Er bra under sal, og skal passes mot ikke en veldig hard motstand. Har egentlig møtt vel så gode hester som dette under sal tidligere, rytteren er god, og det lange oppløpet er kun et pluss. Feller garantert mange til slutt om den leverer som den skal. OBS! 4 Granit De La Roque – Imponerte ingen i montedebuten nest sist, men kan være forbedret, og skal med på gardering. Vi kjøper dog ikke at den skal være såpass hardt betrodd.

V75-4 : 4 Unico Broline – Har funnet en helt fantastisk form, og var knallgod til seier sist. Har fått en skikkelig hardhet i kroppen sin, og imponerer for tiden stort. Møter ikke de tøffeste i klassen her, den burde bli sluppet gratis til tet, men kan naturligvis også vinne selv om den får svar. Vi spekulerer ikke mot denne favoritten, og anbefaler et bankerspill.

V75-5 : 12 Hobbit Composite – Dukker opp i regi Thomas Dalborg, og dette er en trener som har fått en bra start på det nye året. Har tidligere møtt bedre hester enn dette, og den trente 17,5/2100m for vel en uke siden. La da inn en sluttrunde i 15-fart. Er vel forberedt, motstanden er billig, og som lite spilt velger vi å varsle. Er nemlig god nok å storskrelle i et løp som dette. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 8 Mirakel Håleryd – Har funnet toppformen, og den taper vel ikke et billig løp som dette? Vant sprettlett på 16,1/2160mv sist, og går nok 14,5 på samme distanse i dag, om den trenger det. Er sterk/tøff, og ser for tiden mye helere og finere ut enn tidligere. Vi banker frekt på de flate bongene. Skal man først begynne å gardere her så er dette løpet veldig åpent, og man må plukke med mange hester.

V75-7 : 5 Easy Cash Pirat – Har vært ute i tøffe omgivelser på slutten, og gjort helt OK løp. Nå er den forbedret i jobbene, og rapportene fra stallen er meget gode. Spennende er det også at man ønsker å feste på den en BIKE, og det vil gjøre den enda mer hurtig fra start. Har vunnet 3 av 4 løp som den har gått i tet, og ingen bør bli overrasket om dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Må bare prøves med nydelige betingelser!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.