Gedigen jackpotkveld i Mantorp

Jorma Kontio kusker Nettavisens V64-banker fra Mantorp mandag kveld.
Jorma Kontio kusker Nettavisens V64-banker fra Mantorp mandag kveld.

Hele 1.809.944 SEK ligger ekstra i sekserpotten i V64-spillet fra Mantorp mandag kveld.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet Nettavisens svenske travekspert Mats Persson

Velkommen til en ny og meget hendelsesrike trav- og galoppuke. Det er en rekke jackpotter denne uken og både lørdag og søndag er det V75 på menyen. Til lørdagens V75 på Sørlandet er det igjen dobbel sjuerpott i V75, og søndag er det ekstra V75 fra Eskilstuna i Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Også denne mandagen er det storstilt jackpot i V64-spillet fra Bollnäs. Hele 1.809.944 SEK ligger ekstra i sekserpotten. På Leangen er det igjen en strålende V65-meny der blant annet finalene i tradisjonsrike Hesteeierkanna for begge raser står på menyen. Aller først er det dog Romme som skal i aksjon, der det både skal avvikles V4 og V5.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Ettersom det ble ganske så favorittpreget under søndagens V64-omgang i Bollnäs og ingen utbetaling på fire rette, ligger det altså voldsomme 1.809.944 SEK ekstra i sekserpotten i Mantorp i kveld og Nettavisens V64-banker er en seiersvant hest som allerede har vunnet seks løp i 2014.

Spiken
3 Bar Plombier (V64-6/DD-2) kunde inte matcha formstarke Prince di Poggio senast, men svarade ändå för en klart godkänd insats. Nu kan han sitta tidigt i ledningen och då blir han inte lätt att ta sig förbi.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen:
9 Krösus Sork (V64-1) har gjort två positiva insatser efter en kortare tävlingspaus. Det är en häst som tål att göra en del själv och distansen bör han klara av. Bakom de två förhandsfavoriterna kan han vara en rysare.