Gedigen suksess i Sverige

Joakim Lövgren har fine sjanser i V4-spillet mandag.
Joakim Lövgren har fine sjanser i V4-spillet mandag. Foto: hesteguiden.com

V4-tipsene fra Sverige har truffet knallbra i det siste og totalt har vi spilt inn over 300 000 kroner den siste uken. Mandag jakter vi V4 i Halmstad.

Sportspills meny:
V65 Leangen: Leirvåg jakter ny festaften
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Det ble en ny DEILIG opptur i V4-spillet fra Sverige torsdag 9. april. Alle våre V4-forslag satt på Eksperten, og det gjorde også det mellomste forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 432). Det betalte ut fine 4 594 kr. Totalt sett så spilte våre forslag inn over Kr.80 000 fra Hagmyren denne herlige torsdagen.

Våre V4-tips har satt enormt bra den siste uken, og vi har spilt inn godt over 300 000. Objekter som Örbäckens Marion (vinnerodds 28,00), Global Oxygen (vinnerodds 15,15), Stardust S.I.R. (vinnerodds 18,28) har blitt servert.

Du har vel fått med deg Nettavisen sin kraftig økte satsing mot Sverige i 2015? Ta rygg da vel, neste gang kan det nemlig være din tur å vinne!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nå sparker vi i gang en ny uke, og dette er en uke som vi virkelig gleder oss til! Av spesielle høydepunkter vil vi nevne: Sesongåpning på Øvrevoll torsdag. Dobbel-syverpott i V75-spillet på Bjerke lørdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V4-omgangen som er i vente på Halmstad denne mandagen så var det nok av utfordringer å gripe tak i, og vi brukte lang tid på å komme i mål med denne menyen. Vi spiller uten banker, og kan by på følgende:

V4-1 : 9 Min Finish – V4-omgangen denne mandagen åpner med et spennende hoppeløp. Draget vårt har gjort klart bra løp de siste gangene i steintøffe omgivelser, og den skal bli meget interessant å følge når den her kommer ut mot kun hopper igjen. Distansen takler den normalt sett bedre enn de fleste, og får den bare litt klaff på veien så er den vass på en speed. Må tas på alvor, og vi roper et varsko!

V4-2 : 3 Lord Brodde – Flere talenter er med i dette 4-års løpet, og her er det nok hester som har ambisjoner om det som skal skje litt senere på sesongen. Ideen vår har løftet seg MYE etter at man rykket skoene, og avslutningen nest sist, ja, den var av det svette slaget. Vi har 10,5 s 700m på klokken, og av oss fikk den to plusser i kanten. Nå sist så ble den sittende bom fast. Foreløpig er det noe usikkert om den skal gå skoløs mandag, men kommer den ut på sin optimale balanse så skal sjansen være god.

V4-3 : 6 Comeonhill – Feelingen her sier Comeonhill alle veier. Dette er en bra hest med stor fart i kroppen sin, og den kan nesten ikke få et bedre løp enn dette. Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den har gjort to bra innsatser. På mandag blir den kuskeplusset med Peter Ingves, og det blir nok full pepper fra start. Har en solid sjanse i en feilfri utgave, og vi ILER til med førstevalget.

V4-4 : 3 New Maximus – Kan selvfølgelig komme seg tidlig foran her, og taue dette rundt om. Dog har den aldri vært helt til å stole på, og med tanke på at den blir hardt betrodd så finnes det verdi i å spekulere. 11 Face Ribb – Gjorde det bra som 2-åring i fjor, den kommer ut i fra en av de virkelige formstallene i Sverige, og Lutfi Kolgjini sitt løfte skal bli VELDIG spennende å følge i årsdebuten. Sporet er perfekt, og vi blir ikke veldig overrasket om den kommer fykende direkte! OBS! 6 Major Tom – Denne trenger ikke å bli veldig mye spilt, men den MÅ tas på alvor om løpet garderes. Har avsluttet fint tre ganger på rappen nå, og det er en traver i full form! Johnny Takter opp er spennende, og den fortjener opplagt litt oppmerksomhet.