*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Gedigen V64-jackpot med over 1,6 millioner ekstra

Jarlsberg07072019. Double Exposure og kusk Örjan Kihlström.

Örjan Kihlström er aktuell i kveldens jackpotomgang. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Svært spennende V64-omgang med en SOLID BANKER som gjør kort prosess! Ellers vrimler det av mulige godbiter, og her er det bare å sjekke ut vår deilige info på disse objektene! V64-suksess i vente?

Travtipset for V64-omgangen til Örebro får du med et abonnement på Nettavisen Pluss. KAMPANJEPRIS! Det koster kun 249 for 6 mnd.

Klikk her for å bli abonnent og for å lese dagens KOMPLETTE V64-tips! (Er du allerede abonnent logger du deg bare inn på samme lenke!)

Dagens GRATISTIPS til V64:

V64-5 : 7 Don Fanucci Zet – Har et gaveløp foran seg i årsdebuten, og dette skal dreie seg om tidlig tet og slutt. Daniel Reden har nok ambisjoner om litt finere løp for denne senere i år, og vi tror altså ikke den taper et løp som dette. Øverst i raden løste den knallbra fra spor seks i volten, og den har stor fart i kroppen sin. Gratis tet, dempe til 19-20, og siden skal dette bli enkelt. Vi kan ikke spekulere. ALL IN! Nest beste hesten i feltet er 13 Kaiser Southwind, men etter et lengre opphold så tømmer vel ikke Åke Lindblom den direkte?

V64-6 : 3 Gloria Sisu – Må bare prøves i finalen. Markus Svedberg var LYRISK til sin springer etter pause sist, og det hadde han all grunn for å være. Havnet i sporene innledningsvis, og ble etter hvert bakket sjakk. Spurtet voldsomt i kulissene, den så smellbra ut for dagen, og vi hadde faktisk litt over 10 s 800m med krefter igjen. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, den er kjapp i vei, og løser det seg bare litt bedre nå så duger den i massevis. 2 Global Wonderful – Har trent 18/2100m, og Magnus Jakobsson er opp på sin springer etter oppholdet. Er kjapp fra start, og fra dette sporet jaktes det tet? Skal med på alt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag