Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En ny strålende trav-og galoppuke står forann oss med en rekke jackpotomganger i vente. Kommende lørdag er det Gulljackpot i V75 på Leangen, blant annet med Josef Kleins æresløp som et av flere sportslige høydepunkt. Tirsdag er det det Supertirsdag på Bjerke med 1 mill ekstra i sjuerpotten. Fredag er det stor V65-jackpot til lunsj i Boden med hele 917 639 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag er det jackpot i V64 fra Jägersro galoppbane med 362 425 SEK ekstra i sekserpotten og søndag er det også duket for gedigen V75-omgang fra Solvalla med det svenske Kriteriet som det sportslige høydepunktet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men allerede mandag kveld er det duket for DOBBEL JACKPOT når Halmstad byr på V64 med hele 2 419 096 SEK ekstra i sekserpotten. Klosterskogen byr på en herlig V65-omgang her hjemme.

I denne artikkelen skal det heretter handle om mandagens store V64-jackpotomgang i Halmstad der det altså er 2 419 096 SEK ekstra i sekserpotten. Spillestopp er som vanlig kl 19.30. Rolf Lerum har en velfortjent friuke og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne uken. Snoken byr på to bankere i kveld og begge blir favoritter i sine respektive løp.

Gaveløp for favoritten
V64-3 holder ikke spesielt god klasse og storfavoritten 6 Höwings Zeus må ha en meget god vinnersjanse. Har riktignok ikke startet siden mai, men vant to av sine tre siste løp for pausen. Formkusk Christoffer Eriksson har kusket hesten i begge seiersløpene og kusker også i kveld. 6 Höwings Zeus blir vår hovedbanker og den ene av to bankere.

Hele veien for Untersteiner
V64-6/DD-2 kan friste med hele 125 000 SEK til vinneren i løpet som heter HallandsMästaren. Kun sju hester ble "fristet" av den førstepremien og 3 Guzz Mearas er den klare favoritten. Ikke som best sist i Jubileumspokalen, mens hesten både nest sist og tredje sist har gitt kanonhesten Aetos Kronos kamp om seieren. Johan Untersteiner skal ha gode tetsjanser med sin elitetraver i kveld. 3 Guzz Mearas blir vår andre V64-banker og bankerspilles også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Untersteiner kveldens nøkkelkusk
Johan Untersteiner blir minst like stor favoritt med 2 Denco's Galliano i V64-4 og skulle han også vinne med denne, er det en viss risiko for at det ikke blir veldig stor utbetaling i V64-spillet i kveld. Men treåringen galopperte seg bort sist og det finnes spennende motbud som er lite spilt i V64-3.